Rendar Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Mam zestaw p4 1.8 256 DDR Ram, Gainward Geforce4 Ti 4200 64 DDR 80 GB Barracuda IV płyta MSI max 2 845E, i czasami gdy odpalam kompa, to wszystko się włącza, ale nic nie wyświetla się na monitorze, tzn komp nie startuje mimo że wentylatory szumią, teoretycznie wszystko się włączyło, muszę zrobić restart i wszystko jest ok, normalnie startuje, może ktoś wie co moze być że czasami komp się nie budzi? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Chyba te płyty główne tak mają, mi średnio raz na tydzień też odpala się dopiero po resecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 ja na mojej tez tak mialem tzn pokazywal sie post i zwiecha jak ustawilem bootowanie z drugiego biosu to jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...