MadMat Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 na poczatku gdy kupilem dysk diamond 9 ata 133 8mb bufor przy kopiowaniu plików mial 25-38mb /s teraz gdy mam juz go jakies 1/2 roku kopiowanie ma 7-12 mb/s nie pomaga defragmentacja a calego sformatowac nie chcem bo musze zostawic sobie 50gb danych które są mi koniecznie potrzebne (mam partycje 3gb, 7gb i 100gb) moze dalobysię podzielic tą partycje 100gb na dwie nie tracąc danych ?? jesli tak napiszcie jak i czy wogle format pomoze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudumaster Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 hmm na moje oko powinno pomóc a co do dzielenia partycji to używ partition magic ostrożnie powoli i swobodnie powinno sie podzielić bez straty danych , jednak musisz być cierpliwy bo proces ten bedzie trwać troche czasu ,moze nawet kilka godzinek , ale da sie i to sie liczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Nie chce krakac ale czasem spadki osiagów spowodowane sa bad sektorami... Jedtem jednak za formatem-format dobry na wszystko :P MadMat-nie masz kogos kto mógłby pozyczyc ci hdd na pare dni ? ja tak własnie robie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Dzienki już sobie poradził, [kumpel] transfy z dysku na dysk do 49mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...