sancez Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mam pytanie do wszystkich tweak'owcow. Szlyszalem, ze Pentium IV 2.8GHz FSB 800 Prescott bardzo mocno sie przegrzewa. Czy to prawda? jezeli tak to jaki wentylator na CPU bylby dobry? Wystarczylby Pentagram Freezone Q-92 AlCu (60zl)? Na Zalmana raczej mnie nie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Styka nawet BOX-owy, ale zalezy do czego :twisted: Ten Pentagramik bedzie good. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mam pytanie do wszystkich tweak'owcow. Szlyszalem, ze Pentium IV 2.8GHz FSB 800 Prescott bardzo mocno sie przegrzewa. Czy to prawda? jezeli tak to jaki wentylator na CPU bylby dobry? Wystarczylby Pentagram Freezone Q-92 AlCu (60zl)? Na Zalmana raczej mnie nie stac. Do tego Prescotta lepszy by był Q-92 Cu droższy dużo nie jest chyba koło 100 zł a na pewno lepiej go będzie chłodził. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mam pytanie do wszystkich tweak'owcow. Szlyszalem, ze Pentium IV 2.8GHz FSB 800 Prescott bardzo mocno sie przegrzewa. Czy to prawda? jezeli tak to jaki wentylator na CPU bylby dobry? Wystarczylby Pentagram Freezone Q-92 AlCu (60zl)? Na Zalmana raczej mnie nie stac. Do tego Prescotta lepszy by był Q-92 Cu droższy dużo nie jest chyba koło 100 zł a na pewno lepiej go będzie chłodził. :wink: Ja mam właśnie taki procek i Pentagrama Qc-80 Cu i temperatur nie są wcale takie przerażające. Idle/stres 45/58C, a w chłodny dzień 41/56C. Dodam jeszcze, że przy taktowaniu 240x14 temp zbytnio nie podskoczyła i proc był stabilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...