masakrus Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Witam Obecnie posiadam tuner TV aver media model 203 niestety jakość obrazu pozostawia wiele do życzenia (pionowe pasy latające po ekranie itp.) Dlatego chce go wymienić na jakiś lepszy. Na tuner mogę przeznaczyć do 300 zł. Niestety nie wiem za bardzo który tuner wybrać…Na razie najbardziej podoba mi się ten: tuner Aha do tunera będzie podpięta kablówka. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Fajny. Ja bym go brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Bez 2 zdan bierz tego co wybrales. : ) Sam bylem uzytkownikiem paru tunerow i dopiero ten spelnia swoja role tak jak powinienen. Tylko od razu proponuje zaopatrzyc sie w najnowsze sterowniki bo te, ktore dostarcza producent na plycie to mozna o kant [gluteus maximus] potluc. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 moze cos tanszego ? za 200zl masz kworlda ktory ma identyczna jakosc a jest tanszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...