slavomir Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Witam. Mam zamiar kupic do swojego kompa zasilacz Chiefteca (HPC-420-302-DF) 420W. Jednak slyszalem, ze oddaje on duzo ciepla. Dlatego chcialem sie spytac, czy sa jakies inne, ciche i wydajne zasilacze w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 bequiet 400W i tagan 380W, na pewno są ciche i wydajne. Są trochę droższe ale mają wiele innych zalet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Czy ja wiem czy dużo. Może minimalnie więcej niż mój poprzedni Huntkey 350xp. Ja jestem zadowolony. Tagan ma pozytywne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 CHiefteki made by sirtec grzeją się tylko dla tego, bo mają zbyt małą powierzchnię radiatorów w porównaniu do w/wymienionych, ale wykonanie na pewno mają lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Polecam zdecydowanie Tagana idealnie trzyma napięcia i jest niesłyszalny. Nie patrz na temperature zasilaczy bo właściwie każdy jest gorący jak chodzi, wiem bo miałem pare i każdy się grzał mocno. Zamontuj wiatraki w obudowie i nie będzie problemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...