GreeN_DG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 szukarka juz dziala potwierdzam :) a także "zobacz po.." itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A co zrobiliście ze statystykami :?: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 zabralismy - zaduzo zapytan do bazy robily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 a wrooca kiedys Statystyki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 a wrooca kiedys Statystyki ? :? nie 8O W zadumie i ropaczy, z bólem niesamowitym żegnamy się wszyscy, ze "statystykami" tweakowymi. peace :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A weźcie se wpiszcie statistics.php i możecie oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Harry Lloyd: ty chyba chcesz oberwać. btw: usuń linka z avatara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A weźcie se wpiszcie statistics.php i możecie oglądać. dobre :mrgreen: :banan:-----ApDejt --- no i wykasowały dziady :baranek: :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Adres http://forum.purepc.pl nie dziala (slawny phpBB : Critical Error Could not connect to the database) ale juz adres http://forum.purepc.pl/index.php dziala OK, wiec moze by ustawic index.php jako startowy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 http://forum.purepc.pl mnie działa :| Czasem są tego typu pady ala phpBB : Critical Error Could error :( //Edit@13:32// Znów się sypie ;( a do tego jak pisałem posta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A u mnie i nie tylko forum strasznie się sypie. Często nie można sie wogóle połączyć, bo serwer się wykłada albo baza się wywala. A jak się już strona główna otworzy to czasem trzeba sporo poczekac zanim się jakiś dział otworzy. I nie jest to wina mojego łącza bo wcześniej było spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 mam dobre wiadomosci tj. bedzie jutro mala przerwa techniczna, ale powinna wyjsc na dobre ;) wg moich testow przekompilowanie mysql'a z linux-threads @ FBSD daje spore przyspieszenie przy wiekszym obciazeniu tak wiec bede jutro przenosil baze co wprawdzie troche zajmie ale powinno pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 mam dobre wiadomosci tj. bedzie jutro mala przerwa techniczna, ale powinna wyjsc na dobre ;)Znaczy jutro forum mamy z głowy? (... od urodzenia jestem optymistą :P ) OK, to ja będe kosić trawnik ... jak mój się skończy to pójdę do sąsiada ... albo na boisko ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 nie mam nadzieje ze pojdzie sprawnie ;) Moj tez chcesz skosic :P (alergie na trawe mam ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 mam dobre wiadomosci tj. bedzie jutro mala przerwa techniczna, ale powinna wyjsc na dobre ;) A o której godzinie planowane są roboty? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 juz sie skonczyly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Przed chwilą error :| Coś chyba nie wyszły na dobre :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Tia uploadowalem plik podmieniony i sie pomylilem ;) Znaczy nie ten co trzeba poszedl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 juz sie skonczyly ;) Teraz forum wymiata, przynajmniej u mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 U mnie też chodzi ładnie tylko zwalnia arbo.hit.gemius.pl (z forum się pobierze wszytsko i przeglądarka czeka na ten serwer) ale to czasami tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 juz sie skonczyly ;) Teraz forum wymiata, przynajmniej u mnie :) u mnie również wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 juz sie skonczyly ;).. no to nie koszę tych trawników :P Jest dużo lepiej, przy porównywalnej ilości użytkowników chodzi wyrażnie szybciej niż wczoraj. THX @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 teraz chodzi git ;] trafiles Marco z czasem, bo bylem krew oddac i taka przyjemna niespodzianka ;] BTW. gdzie wcielo link do statsow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 BTW. gdzie wcielo link do statsow??marco już wcześniej pisał że je usunięto i nie wrócą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 BTW. gdzie wcielo link do statsow??marco już wcześniej pisał że je usunięto i nie wrócą.jakis czas mnei nei bylo i musialem to ominac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ono dzis popierdziela ze hoho .. do tego widze nowe combo box do wyboru strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 U mnie też chodzi ładnie tylko zwalnia arbo.hit.gemius.pl (z forum się pobierze wszytsko i przeglądarka czeka na ten serwer) ale to czasami tak jest. U mnie też ten serwer zwalniał ale teraz jest git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Tak przy temacie -- coś mi szwankuje powiadamianie mailem o niektórych odpowiedziach, wiecie coś o tym :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Tak przy temacie -- coś mi szwankuje powiadamianie mailem o niektórych odpowiedziach, wiecie coś o tym :?:nie przejmuj sie tylko przyzwyczaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...