marco Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 akurat powiadomienia dzialaja bardzo dobrze z naszej strony. Gorzej z gownianymi darmowymi skrzynkami pocztowymi, ale sorry na to nie mamy wplywu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Właśnie zmieniłem skrzynke pocztową z Onetu na prywatną :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Gorzej z gownianymi darmowymi skrzynkami pocztowymi, ale sorry na to nie mamy wplywuCały czas ustawione mam aby powiadomienia przychodziły na skrzynke tlena więc nie wiem czy tlen jest [ciach!]ianym kontem , a powiadomienia różnie przychodza . Raz przyjdą raz nie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 powiem tak: absolutnie nie ma problemow z naszym serwerem SMTP i wszystkie maile wychodza. Czy docieraja to inna sprawa. Z wiadomych powodow powiadomien dostaje sporo i nie zauwazylem zeby jakies mi ginely. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 mi czasami nie przychodza a mialem ustawiione na rozne juz konta m.in. nawet na home.pl, ale teraz jestem na tlenie, bo nie widzialem potrzeby zapychania zwyklego konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Sprawa jest jasna -- to nie wina darmowych kont bo nie dochodzą powiadomienia nawet moim prywatnym koncie :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...