Skocz do zawartości
smug

Karta nvidii

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką kartę z serii Geforce byście polecili do 1000 zł??

Tutaj mowa nie o kartach powyżej 2tyś.

Do tej kwoty to jedynie Radeon 9800pro, do FX5900 jakoś nie jestem przekonany.

Spiderko - nie było mowy o żadnej karcie powyżej 2 tys. :D

Aha i kolo chce NV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jak wyżej moge ci powiedzieć bierz X800 Xt ale poczekaj aż stanieje

z tym że tym razem ati jest gorsze i możesz sobie kupować tego x800 tylko dlatego że jesteś jej fanolem;]

a na razie może poczekać na 6600? powinno być w okolicy 1k, tylko że szyna 128bitowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jak wyżej moge ci powiedzieć bierz X800 Xt ale poczekaj aż stanieje

...a na razie może poczekać na 6600? powinno być w okolicy 1k, tylko że szyna 128bitowa

No wlasnie i dlatego nie ma po co czekac na tego giefa, skoro juz za ok 900 zl mozna kupic 9800pro ktory na pewno jest lepszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noto sobie kupi Radeona, wczym problem, a gosc jest nie kumaty i zyje jeszcze w epoce TNT2, kiedy to nv byla monopolista, teraz jest ATI i Radeony ktore do 1000zeta sa najlepszym, najoplacalniejszym i najwydajniejszym wyborem, tylko i wylacznie R9800PRO i niwiem nad czym tu dyskutowac (wiem wiem on chcial cos od nv) pfffff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Noto sobie kupi Radeona, wczym problem, a gosc jest nie kumaty i zyje jeszcze w epoce TNT2, kiedy to nv byla monopolista, teraz jest ATI i Radeony ktore do 1000zeta sa najlepszym, najoplacalniejszym i najwydajniejszym wyborem, tylko i wylacznie R9800PRO i niwiem nad czym tu dyskutowac (wiem wiem on chcial cos od nv) pfffff

Wiesz, to że Ty lubisz Radeony to jeszcze nie znaczy ze ja mam je lubić.

A co do zatrzymania sie w epoce TNT2 to prawda,lubie te karty sam może jej nie posiadam,ale mam bardzo dobrą kartę Geforce 2 Titanium.

I wcale taki nie kumaty nie jestem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, że tu się niczego nie dowiesz o kartach Nvidi, więc zapraszam na:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81824&start=360

Tam na pewno uzyskasz odpowiedz.

co mu z cholernie drogiej karty ktora dostaje od radka 9800 i ma szpsuty PS 2??

lepiej poczekac na testy tego 6600 bo nawet jak nie będzie na poziomie 9800 to napeno będzie lepszy od całej serii fxów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że chce karte na teraz. Jak chce to niech czeka na 6600.

uważam kupno grafiki z dnia na dzień za głupi pomysł. po prostu sytuacja lubi zmieniać sie często i karta którą kupiliśmy tydzień temu jest tańsza o koło 30-40zł. a zawsze to jakieś grosze;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uważam kupno grafiki z dnia na dzień za głupi pomysł. po prostu sytuacja lubi zmieniać sie często i karta którą kupiliśmy tydzień temu jest tańsza o koło 30-40zł. a zawsze to jakieś grosze;]

E tam głupi, wszystko zależy od zasobności portfela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam głupi, wszystko zależy od zasobności portfela.
może i tak. niestety ja np licze sie z każdym groszem bo komp to niejedyne moje hobby. z tym że np bawiąc sie w skejbording nie dotknie cie ciągłe wachanie sie cen;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym poczekał na GF6800LE bo ma sie pojawić na rynku w cenie 1000zł, a napewno będzie lepszym wyborem niz R9800PRO. Ale jeśli nie mozesz czekać i chcesz grafe teraz to kup R9800PRO. Od FXów trzymaj sie z daleka, no chyba ze grasz w 3DMarki i nie lubisz nowych gier. :lol: :veryevil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym poczekał na  GF6800LE bo ma sie pojawić na rynku w cenie 1000zł, a napewno będzie lepszym wyborem niz R9800PRO. Ale jeśli nie mozesz czekać i chcesz grafe teraz to kup R9800PRO. Od FXów trzymaj sie z daleka, no chyba ze grasz w 3DMarki i nie lubisz nowych gier. :lol: :veryevil:

wątpie żeby sobie na fx za dużo pograł w 3dmarka :lol: :wink:

z taką wydajnością to sobie można na nim odpalić co najwyżej demka nvidii;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi