smug Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jaką kartę z serii Geforce byście polecili do 1000 zł?? Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 5900 xt. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81824 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 czekać aż stanieje 6800;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A nie lepiej zainwestowac w Radeona 9800Pro ? Za 1000zł to najlepszy wybór.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 9800 pro i nvidia może sie schować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ROTFL 6800 i ati sie chowa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A nie lepiej zainwestowac w Radeona 9800Pro ? Za 1000zł to najlepszy wybór.. 9800 pro i nvidia może sie schować Powiedział z serii GeForce :? 5900 XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jaką kartę z serii Geforce byście polecili do 1000 zł??Tutaj mowa nie o kartach powyżej 2tyś. Do tej kwoty to jedynie Radeon 9800pro, do FX5900 jakoś nie jestem przekonany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ROTFL 6800 i ati sie chowa;] No nie wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jaką kartę z serii Geforce byście polecili do 1000 zł??Tutaj mowa nie o kartach powyżej 2tyś. Do tej kwoty to jedynie Radeon 9800pro, do FX5900 jakoś nie jestem przekonany. Spiderko - nie było mowy o żadnej karcie powyżej 2 tys. :D Aha i kolo chce NV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ROTFL 6800 i ati sie chowa;] ROTFL to chyba ty. Nie wiem gdzie widzisz 6800 za tysiac złotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Wrześni@k kumaj Leborg powiedział żeby czekać aż stanieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Miłego czekania, pewnie około 1,5 roku poczekasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No właśnie jak wyżej moge ci powiedzieć bierz X800 Xt ale poczekaj aż stanieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 No właśnie jak wyżej moge ci powiedzieć bierz X800 Xt ale poczekaj aż staniejez tym że tym razem ati jest gorsze i możesz sobie kupować tego x800 tylko dlatego że jesteś jej fanolem;] a na razie może poczekać na 6600? powinno być w okolicy 1k, tylko że szyna 128bitowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 No właśnie jak wyżej moge ci powiedzieć bierz X800 Xt ale poczekaj aż stanieje...a na razie może poczekać na 6600? powinno być w okolicy 1k, tylko że szyna 128bitowa No wlasnie i dlatego nie ma po co czekac na tego giefa, skoro juz za ok 900 zl mozna kupic 9800pro ktory na pewno jest lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 no tylko że tu chodzi o karte nvidi;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jaki samochod z VW do 50tys ? Najlepiej Megane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jaki samochod z VW do 50tys ? Najlepiej Megane :) garbusa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Noto sobie kupi Radeona, wczym problem, a gosc jest nie kumaty i zyje jeszcze w epoce TNT2, kiedy to nv byla monopolista, teraz jest ATI i Radeony ktore do 1000zeta sa najlepszym, najoplacalniejszym i najwydajniejszym wyborem, tylko i wylacznie R9800PRO i niwiem nad czym tu dyskutowac (wiem wiem on chcial cos od nv) pfffff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 "]Noto sobie kupi Radeona, wczym problem, a gosc jest nie kumaty i zyje jeszcze w epoce TNT2, kiedy to nv byla monopolista, teraz jest ATI i Radeony ktore do 1000zeta sa najlepszym, najoplacalniejszym i najwydajniejszym wyborem, tylko i wylacznie R9800PRO i niwiem nad czym tu dyskutowac (wiem wiem on chcial cos od nv) pfffffWiesz, to że Ty lubisz Radeony to jeszcze nie znaczy ze ja mam je lubić. A co do zatrzymania sie w epoce TNT2 to prawda,lubie te karty sam może jej nie posiadam,ale mam bardzo dobrą kartę Geforce 2 Titanium. I wcale taki nie kumaty nie jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Widze, że tu się niczego nie dowiesz o kartach Nvidi, więc zapraszam na: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81824&start=360 Tam na pewno uzyskasz odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Widze, że tu się niczego nie dowiesz o kartach Nvidi, więc zapraszam na: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81824&start=360 Tam na pewno uzyskasz odpowiedz. co mu z cholernie drogiej karty ktora dostaje od radka 9800 i ma szpsuty PS 2?? lepiej poczekac na testy tego 6600 bo nawet jak nie będzie na poziomie 9800 to napeno będzie lepszy od całej serii fxów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Myślałem, że chce karte na teraz. Jak chce to niech czeka na 6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Myślałem, że chce karte na teraz. Jak chce to niech czeka na 6600.uważam kupno grafiki z dnia na dzień za głupi pomysł. po prostu sytuacja lubi zmieniać sie często i karta którą kupiliśmy tydzień temu jest tańsza o koło 30-40zł. a zawsze to jakieś grosze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 uważam kupno grafiki z dnia na dzień za głupi pomysł. po prostu sytuacja lubi zmieniać sie często i karta którą kupiliśmy tydzień temu jest tańsza o koło 30-40zł. a zawsze to jakieś grosze;]E tam głupi, wszystko zależy od zasobności portfela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jak na razie 6600 bedzie na pcie - na wersje na AGP jeszcze troooooooooche poczekamy. BTW czemu tylko nVidia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 uważam kupno grafiki z dnia na dzień za głupi pomysł. po prostu sytuacja lubi zmieniać sie często i karta którą kupiliśmy tydzień temu jest tańsza o koło 30-40zł. a zawsze to jakieś grosze;]E tam głupi, wszystko zależy od zasobności portfela.może i tak. niestety ja np licze sie z każdym groszem bo komp to niejedyne moje hobby. z tym że np bawiąc sie w skejbording nie dotknie cie ciągłe wachanie sie cen;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Ja bym poczekał na GF6800LE bo ma sie pojawić na rynku w cenie 1000zł, a napewno będzie lepszym wyborem niz R9800PRO. Ale jeśli nie mozesz czekać i chcesz grafe teraz to kup R9800PRO. Od FXów trzymaj sie z daleka, no chyba ze grasz w 3DMarki i nie lubisz nowych gier. :lol: :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja bym poczekał na GF6800LE bo ma sie pojawić na rynku w cenie 1000zł, a napewno będzie lepszym wyborem niz R9800PRO. Ale jeśli nie mozesz czekać i chcesz grafe teraz to kup R9800PRO. Od FXów trzymaj sie z daleka, no chyba ze grasz w 3DMarki i nie lubisz nowych gier. :lol: :veryevil:wątpie żeby sobie na fx za dużo pograł w 3dmarka :lol: :wink: z taką wydajnością to sobie można na nim odpalić co najwyżej demka nvidii;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...