Adam_TVS Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja bym poczekał na GF6800LE bo ma sie pojawić na rynku w cenie 1000zł, a napewno będzie lepszym wyborem niz R9800PRO. Ale jeśli nie mozesz czekać i chcesz grafe teraz to kup R9800PRO. Od FXów trzymaj sie z daleka, no chyba ze grasz w 3DMarki i nie lubisz nowych gier. :lol: :veryevil:wątpie żeby sobie na fx za dużo pograł w 3dmarka :lol: :wink: z taką wydajnością to sobie można na nim odpalić co najwyżej demka nvidii;] Albo Sapera :] ...z tym że tym razem ati jest gorsze i możesz sobie kupować tego x800 tylko dlatego że jesteś jej fanolem;]Hmmm z tego co wiem to NV nadal nie radzi sobie przy AA więc lipa! Na takiej karcie to się wyłącznie z FSAA gra więc według mnie kupowanie karty która sobie z tym nie radzi mija się z celem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 oj już sobie radzi radzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 skateboarding nie skejcostam, skate nie popelnil by takiego bledu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 "]skateboarding nie skejcostam, skate nie popelnil by takiego bledu.wiem ja jestem pozerem. wyobraź sobie tylko że wprowadzam spolszczenia dla brechtu.LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Widze, ze nie wiesz o co chodzi. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 "]Widze, ze nie wiesz o co chodzi. LOLwłaśnie nei wiem napisałem skejtbording. pisze sie skateboarding. no i co w związku? chyba nie załapałeś że pisze tak dla jaj;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...