d4 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Sprawa wygląda tak. Graficzka o ktorej mowa to Radeon 9100. Doszedł do mnie dziś procek, po wymianie i składam kompa instaluje windowsa wszystko ślicznie, instaluje stery do NF, reset kompa i krzaki na ekranie potem ciemny obraz. Super, jeszcze nie instalowalem sterownikow do karty, tyko te do nforce a tu takie jaja. Tryb awaryjny dziala slicznie, karta nie wykazuje bledow. To mowie tak, karta pewnie padla, jasny gwint. Biore karte lede do kumpla, sprawdzamy na asusie pod P4 i karta dziala, 3d mark calusi przeszla, obraz zyleta i te sprawy. To mysle, o cholewka, pewnie mi mobo siadla i teraz uwaga, najlepszy motyw, biore FX`a 5600 od kuzyna sprawdzam u siebie i ... smiga, doomik/3dmark wszystko jak trzeba, dobre wyniki itp. Co jest? Oddam karte na gwarancji to mi nie uznaja bo jeszcze im sie uruchomi normalnie i co wtedy? :> Jakies sugestie? A moze procek jest walniety, bo to w sumie jedyna rzecz kompletnie nowa? Sam nie wiem, karta jest u kuzyna narazie, bedzie ja katowac, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Spróbuj inne stery do mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Inne sterowniki do płyty nic nie padło spokojnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Na tych sterownikach wczesniej dzialalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...