Lukas Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Parokrotnie czytałem posty dotyczące pracy dysków w trybie 133 - niemniej dręczy mnie jeszcze jedna sprawa. Zarówno na stronie Maxtora, jak i na CD dołączonym do mojej płyty są tajemnicze trzy pliki ultra z różnymi rozszerzeniami, nie ma do nich instalatora ani nic, czym można to ugryźć. Co to jest I CO TO MOŻE DAĆ, GDY TO ZAŁADUJE...no i gdzie to załadować - folder system? windows? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Nikt...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Moze to jest jakieś firmware do tych dysków albo co :roll: hmm ... niewiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Zarówno na stronie Maxtora, jak i na CD dołączonym do mojej płyty są tajemnicze trzy pliki ultra z różnymi rozszerzeniami, nie ma do nich instalatora (...)A jest wśród nich plik z rozszerzeniem .inf :?: Jeśli tak, jest to właśnie plik instalacyjny - klikasz na nim prawym klawiszem i wybierasz Zainstaluj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Zarówno na stronie Maxtora, jak i na CD dołączonym do mojej płyty są tajemnicze trzy pliki ultra z różnymi rozszerzeniami, nie ma do nich instalatora (...)A jest wśród nich plik z rozszerzeniem .inf :?: Jeśli tak, jest to właśnie plik instalacyjny - klikasz na nim prawym klawiszem i wybierasz Zainstaluj. to chyba jest dobry pomysł - zobaczymy co to da (wyniki...), dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Niby się zainstalowało...no i nic się nie zmieniło. Ani szybciej w benchmarkach ani na oko. Zatem do czego są te trzy pliki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...