Winchester Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Witam. Potrzebuje wlasnie takiego zlacza dwupinowego bo chce podlaczyc wentyla pod karte. Najlepiej zeby jeszcze kabelki wystawaly tez - zeby latwiej bylo mi podpiac wentyla. Moze ktos wie gdzie taki dostac?Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Allegro ewentualnie gielda komputerowa, sklep (najszybciej znjadzisz jakis maly wentylek do grafy lub mobo z taka wtyczka i od razu bedziesz mial kabelki) widzialem takie w sklepach komputerowych (wentylki z radiatorkami) 15-20 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No wiem wiem, ale mi chodzi konkretnie o to zlacze tylko :). Jesli juz nie bedzie to kupie wentylka hihihi ale mam wlasnie bardzo fajnego i za grosze. Dobry przeplywa i cisza z dobra cene... niestety bez koncowki :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaal Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mialem ostatnio podobny problem - przy instalacji vga silencera okazalo sie ze wtyczka jest wezsza od standardowej na moim gf3. "Uzywane" wtyczki sa prawie bezuzyteczne, metalowe "gniazdka" w srodku wtyczki jest bardzo trudno odczepic od kabla; ewentualnie mozna kabelek uciac i nowy do nich przylutowac. Ostatecznie uzylem meskiego "moleksa", w ktorego zaopatrzylem sie w sklepie z elektronika za ~50gr/sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...