qtch Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 wymieniam niedlugo kmorke i zastanawiam sie co kupic. interesuja mnie tylko oferty z promocjii ery. najbardziej mi zalezy na: -duzej ilosci wpisow do ksiazki i sms'ow -javie -aparat mile widziany -duzy ekran graficzny -mp3{bardzo opcjonalnie} -dzwonki polifoniczne narazie na oku mam nokie 6800, 6820, 6610i, siemensa m65 i sagema myX5-2, co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ja bym sie zastanawial miedzy m65 i myx5-2... Osobiscie bym wybral tego siemensa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 no ja tez, tylko ze siemens kosztuje 180zl w najdrozszej taryfie :( a sagem 300. tylko, ze te ceny sa niepewno, moze dzisiaj skocze do salonu i sprawdze, a jest jeszcze jedna opcja, kupie jakis drogi tele za 1zl i go sprzedam, a za reszte kupie cos innego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...