loooker Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Kupiłem pieknego radzia, który zmodował sie fenomenalnie i chodził bez jednego artefaktu. Chciałm założyć większy radiator i w czsie montażu przeciołem 2 ścieżki w okolicy otworu na śrubkę radiatora. Kart się uruchomiła ale sypieartefaktami jak wściekła. Zaniosłem ja do lutowania do serwisu GSM i zrobili mi ładnie, pod mikroskopem, ale dlej jest tak jak było. Może ktoś z Was ma jakiś pomysł co zrobić? Wyjdzie na to, że będę musiał wyrzucić ją na śmietnik, albo sprzedać na części ( o ile ktoś będzie chciał kupić???). Pozdrawiam. Liczę na każdą odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Niestety karty takie są wytwarzane na laminacie wielowarstwowym. Mogło się okazać że została przecięta pierwsz górna warstwa ale warstwa pod nią też jest zwalona :( Sprawa raczej beznadziejna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A jakie masz teraz chlodzenie ?? moze to byc wina tego ze masz zle zamocowane nowe/stare chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...