feluś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Siemanko mam płyte asrock k7s8x i 1 gb ramu. Zamierzam sobie kupić jakąś płytkę na kt600 bo n-force odpada z racji 2x512 problemy więc co dopiero z 3x512. Myślałem o epoxie 8krai ale tam są tylko 2 sloty dla pamięci i wszędzie w specyfikacjach i rezcenzjach jest napisane że włożenie w 3 stot kości 400 mhz powoduje niestabilność systemu. Ponieważ w opisach jest ile mozna max włożyć ale nie w jakich kombinacjach tak więc mam pytanie czy prada to że 3x512 powoduje niestabilnośc na tym epoxie i czy są jakies płyty na kt600 z obsługą 3 pamięci 400 mhz.dzięki narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Tam zdaje się chodziło o kości pracujące z prędkością 400MHz. Z tego co wiem nie oznacza to, że nie możesz włożyć 3 modułów DDR 400 jeżeli będą pracowały np. z prędkością 333MHz, a nie 400MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 moze wez cos na kt880 one maja chyba po 4 sloty na ram to powinny i 3 kostki na 400 pociagnac, ale pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 a nie ma żadnych problemów z tą płytą? bo na tweaku mało jeszcze jest o tych płytach w komputroniku jest gigabyte więc może byc nie zaciekawie z oc i funkcja,i biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...