endziork Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No wiec chcialbym sie przywiatc, to jest moj 1 post:) Ale jest sprawa Przyjechal do mnie wujek ktory niedawno wrocil ze Stanów. Przywiozl mi karta graficzna. Powiedzial ze ona jest bardzo dobra, szybka i droga. I ze jest najlepszej firmy- ASUS. Od razu mowie, kompletnie na tym sie nie znam. I powiedziel ze to jest karta Radeon 9200SE- Secound Edition? No i taki radosny poszedlem z wujkiem do mojego pokoj zeby zamontowac nowa karte, wszystko OK. Moja wczesniejsza karta graficzna byl Radeon 9600XT Wujek zrobil mi format, wgral sterowniki i wzial mojego 9600XT i powiedzial ze mi gdzies go sprzeda. No mam XP i instaluje gry - na poczatku zainstalowalem NFS Underground- i sie mocno zdziwilem- ustawilem jak na wczesniejszej karcie detale na max i 1280x1024 i wtedy pieknie chodilo a tu- kompletna klapa ok 1 fps !!!! gra dopiero plynnie dziala na 800x600 i detale minimum! Zainstalowalem inne gry- Gotic 2, MS Flight 2004 i to samo- po poriostu nie da sie grac w nic!! Na tamtej gralem wszytskie gry na 1280x1024 i detale max! Moze ta karta jest uszkododzona? Moze sie ta jakos ja podkrecic zeby chodzila tak jak moj wczesniejszy radeon 9600XT albo i lepiej? Mam dzwonic do wujka?, pewnie juz ja sprzedał Co mam zrobic, doradzicie mi bo jestem kompletny laik, NIE ZNAM SIE NA TYM WCALE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Dzwon niech Ci szybko odda twojego 9600 bo zamieniłes karte na starsza,gorsza, wolniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Wiem że w ATI na to się nie powinno patrzeć ale nawet po numeracji można było wyczuć że coś tu śmierdzi. Szybko niech ci oddaje :!: Niech ci ze stanów ATI X800 lub Nvidię GF 6800 GT przywiezie tak mu powiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zajebistego wujka masz. Spytaj sie go czy to serio czy se jaja robił. :) Dzwoń czym prędzej bo jeszcze ucieknie za granice. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Eidze ze wujek se fajny prezent zrobil :D . Szkoda tego radka 9600XT ten ktory masz teraz czyli 9200SE to kompletny szajs ktory kosztuje u nas, bagatela az 190zł, natomiast twoja (byla) karta 9600XT 750zł. No to se wujek niezly prezent sprawil :) Lepiej niech ci odda bo taki walek nie moze przejsc, no chyba ze sie naprawde nie zna na kartach i ktos mu to wcisnol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...