tasiek7 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 MAM HIS 9550 , mimo programów nie kreci sie , bios blokuje kręcenie ? Pamieć HYNIX 4s ,128 bit, 128 mb. Potrzebuje biosu z karty która sie kręci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 jak to sie nie kreci? czym probowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek7 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 POWER STRIP, ATI TOOLS, RIVA> moge zmieniac szyny , ale jak wejde np do 3 d mark 2003 , to suwaki sa na defaut, sa takie same winiki w wszystkich bechmarkach, nawet jak podkrece proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 heh no to faktycznie dziwnie : Ja korzystam z Ati Tools i puki co, tak lajtowo, wyciagnolem go na 400/500 ale to jest nic jeszcze, nawet karta sie nie grzeje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek7 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Potrzebuje biosu od HIS 9550 który sie kręci , jakie masz pamieci na swoim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Ja mam Gigabyte, ale bios powinien pasowac bo pamiatki mam te same, Hynix 4ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voltar Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 a potem kręć radlinkerem (jest z driverami) Biosa mozesz zdjac z karty flashromem ale nie wiem czy latwo pojdzie nadgrywanie (ROM LOCKED) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek7 Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Zobacze na Omegach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam mam prosbe do osob ktore maja R9550 i go krecili czy na starej plycie ECS K7VZA ( jeszcze na dimm i 133Mhz FSB) da sie ja z rowna latwoscia podkrecic ?? do tego niezbyt dobry zasilacz bo tylko 300W Bardzo mi zalezy na waszej opini (zwlaszcza witchman) bo jeszcze dzisiaj jade do sklepu i od waszej opini zalezy czy kupie R9550 Gigabyte;a Pzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ściągnij sobie catalyst softmod które nie zerują ustawień jak podkręcisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zainstaluj najnowsze omegi z www.omegacorner.com a następnie rivatuner albo atitool i będzie o.k. Catalysty wracają do defaultowych ustawień więc na nich nie pokręcisz. Jeżeli chcesz zmienić bios to wgraj sobie biosik od hisowego R9600. Będziesz miał R9600 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...