Skocz do zawartości
Kaeres

ATENY 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Igrzyska Olimpijskie 2004 w Atenach rozpoczete.

Otwarcie jak zwykle niezwykle :)

C.udownie przedstawiona historia Grecji, drzewo oliwne, rzezby Fidiasza oraz pierwsza odkryta rzezba ludzkiej twarzy, ktora rozpada sie na kilkanascie czesci ukladajac sie w wyspy.

Fajny znicz ale bardziej podobal mi sie ten w Sydney 2002.

Na kogo liczymy, kto ma szanse na medale ?

Interesujecie sie wogole tym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesujemy, interseujemy!! :)

(M)Otylia juz w polfinale 100m motylkowym na dzis, ciesze sie bardzo :)

A na kogo liczyc.... hmmm moze Robert Korzeniowski na koniec kariery :) Otylia, Kuśnierewicz, Agata Wróbel, Sylwia Gruchała oraz wiele innych, sadze ze jest sporo wiecej pretendentow w Polskiej ekipie do medalu, wszystko sie okaze...

A tak apropos, to juz wczesniej wiedzialem jak stadion bedzie wygladal, bo mam troche (nie)legalnych zdjec z prac na stadionie- moj tata tam robil :) Jestem z tego abrdzo dumny, hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres nie wiem jak tobie, ale mi się bardziej podał znicz w Sydney 2000  :wink:

Ups :wink:

Nie zmienie jednak zeby kazdy wiedzial o co nam chodzi :)

hehe... no ja tyż się troszke interesuje.. ciekawe jak będzie to wszystko wyglądało i sądze, że będziemy mieć kilka momentóff do dumy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety poczatek otwarcia przegapilem - ogladalem dopiero od tego nudnego pochodu wszystkich panstw i samo zakonczenie. Bylo przeokropne, gdyby Bjork byla z Polski, to pewnie zlinczowaliby ja bardziej jak Gorniak (to byl w ogole spiew) i ogolna oprawa tego przedstawienia byla nieciekawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo nie znasz wogole tworczosci Bjork albo ja mialem zacmienie.

Po drugie nie ogladales najlepszej czesci, zaluj bo naprawde bylo warto.

Otylia zakwalifikowala sie do polfinalu z rekordem polski. Niestety Mauer odpadla :/

Sznajder wygral pierwsza walke na szable :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesujecie sie wogole tym ?

Nie. Nie ma nic nudniejszego niż Olimpiada w TV...
założymy sie? to obejrzyj sobie kiedyś golfa z fachowym komentarzem na polsacie sport. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszy z tego wszystkiego byl TIESTO:)

Rowniez sie z Toba zgadzam :)

Co do Tiesto to jak go pokazali to ja tylko wielkie oczy zrobiłem i pomyślałem co on tam robi.

PS. Oczywiście nic do niego nie mam.

Wg mnie to dobrze, ze sie tam znalazl dodal troche bardziej hmmm... jakby to ujac dynamiki temu przemarszowi :) Sadze, ze sie wielu osoba podobalo. Zalowalem tylko, ze tak slabo to slychac :)

Czekam na ten secik, szukam szukam, gdyby ktos cos wiedzial prosze o PW :) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Tiesto to jak go pokazali to ja tylko wielkie oczy zrobiłem i pomyślałem co on tam robi.  

Wg mnie to dobrze, ze sie tam znalazl dodal troche bardziej hmmm... jakby to ujac dynamiki temu przemarszowi :) Sadze, ze sie wielu osoba podobalo. Zalowalem tylko, ze tak slabo to slychac :)

Czekam na ten secik, szukam szukam, gdyby ktos cos wiedzial prosze o PW :) Pozdrawiam

Ja nie napisałem, że żle ze on tam był, wręcz przeciwne mam takie same zdanie na ten temat jak wy, poprostu się mocno zdziwiłem jak go pokazali. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

secik bedzie boski

zagral naprawde super kawalki:) nie tylko nowe ale tez stare hity:)

a i na poczatek zagral mistrzowsko adagio for strings:)

Jak by mial ktos namiar na seta to prosze na PW

"Emocje sięgają sufitu"TVP :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kopara mi opadla jak go zobaczylem,

potem jakos wstawilem szczeke na miejsce, ale znowu mi opadla, jak miedzy slowami komentatora poznalem Lethal industry :)

To byla chyba jego najwazniejsza impreza w zyciu o_O

P.S. tez czekam na secik :D

///////////////

Edit....

tak sobie teraz pomyslalem, ze mogla viva albo MTV transmitowac ceremonie :D

//////////////

Edit 2.

A widzieliscie jaki fajny obrazek ma teraz Google? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]

Kopara mi opadla jak go zobaczylem,

potem jakos wstawilem szczeke na miejsce, ale znowu mi opadla, jak miedzy slowami komentatora poznalem Lethal industry :)

To byla chyba jego najwazniejsza impreza w zyciu o_O

P.S. tez czekam na secik :D

///////////////

Edit....

tak sobie teraz pomyslalem, ze mogla viva albo MTV transmitowac ceremonie :D

//////////////

Edit 2.

A widzieliscie jaki fajny obrazek ma teraz Google? :lol:

Jak uslyszalem Lethal industry :) a wtedy jadlem kolacje, to az mi sie goraco zrobilo !! TO byl cos pieknego. Ale szkoda ze Tiesto nie zrobil takiego show z tancerzami+jakies laserki+dymek :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi