Kaeres Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Igrzyska Olimpijskie 2004 w Atenach rozpoczete. Otwarcie jak zwykle niezwykle :) C.udownie przedstawiona historia Grecji, drzewo oliwne, rzezby Fidiasza oraz pierwsza odkryta rzezba ludzkiej twarzy, ktora rozpada sie na kilkanascie czesci ukladajac sie w wyspy. Fajny znicz ale bardziej podobal mi sie ten w Sydney 2002. Na kogo liczymy, kto ma szanse na medale ? Interesujecie sie wogole tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Interesujemy, interseujemy!! :) (M)Otylia juz w polfinale 100m motylkowym na dzis, ciesze sie bardzo :) A na kogo liczyc.... hmmm moze Robert Korzeniowski na koniec kariery :) Otylia, Kuśnierewicz, Agata Wróbel, Sylwia Gruchała oraz wiele innych, sadze ze jest sporo wiecej pretendentow w Polskiej ekipie do medalu, wszystko sie okaze... A tak apropos, to juz wczesniej wiedzialem jak stadion bedzie wygladal, bo mam troche (nie)legalnych zdjec z prac na stadionie- moj tata tam robil :) Jestem z tego abrdzo dumny, hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Kaeres nie wiem jak tobie, ale mi się bardziej podał znicz w Sydney 2000 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Kaeres nie wiem jak tobie, ale mi się bardziej podał znicz w Sydney 2000 :wink: Ups :wink: Nie zmienie jednak zeby kazdy wiedzial o co nam chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Kaeres nie wiem jak tobie, ale mi się bardziej podał znicz w Sydney 2000 :wink: Ups :wink: Nie zmienie jednak zeby kazdy wiedzial o co nam chodzi :) hehe... no ja tyż się troszke interesuje.. ciekawe jak będzie to wszystko wyglądało i sądze, że będziemy mieć kilka momentóff do dumy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Interesujecie sie wogole tym ?Nie. Nie ma nic nudniejszego niż Olimpiada w TV... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 http://ateny2004.interia.pl - serwis poświęcony tegorocznym igrzyskom olimpińskim polecam również www.athens2004.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 pani mauer i kolezance troszke nie wyszlo , otylia w polfinale , no iten kolo co sie scigał z torpeda na 400m tez słabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mnie z olimpiady interesuje jedynie kolarstwo i tylko to będe oglądał :wink: A co do otwarcia igrzysk to 8O Super im wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Niestety poczatek otwarcia przegapilem - ogladalem dopiero od tego nudnego pochodu wszystkich panstw i samo zakonczenie. Bylo przeokropne, gdyby Bjork byla z Polski, to pewnie zlinczowaliby ja bardziej jak Gorniak (to byl w ogole spiew) i ogolna oprawa tego przedstawienia byla nieciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Albo nie znasz wogole tworczosci Bjork albo ja mialem zacmienie. Po drugie nie ogladales najlepszej czesci, zaluj bo naprawde bylo warto. Otylia zakwalifikowala sie do polfinalu z rekordem polski. Niestety Mauer odpadla :/ Sznajder wygral pierwsza walke na szable :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Ja licze na polskich judokow!!!!! Krawiec, Wiłek, Eitel i reszta da rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 No zaluje ze nie ogladalem wczesniej - ale mnie nie bylo. Natomiast faktycznie nie znam tworczosci Bjork, ale oceniam to co przedstawila tam - gusta sa rozne, wg. mnie nazwanie tego spiewem byloby duza niescisloscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 najlepszy z tego wszystkiego byl TIESTO:) znicz jest piekny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Co do Tiesto to jak go pokazali to ja tylko wielkie oczy zrobiłem i pomyślałem co on tam robi. :lol: PS. Oczywiście nic do niego nie mam. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Interesujecie sie wogole tym ?Nie. Nie ma nic nudniejszego niż Olimpiada w TV...założymy sie? to obejrzyj sobie kiedyś golfa z fachowym komentarzem na polsacie sport. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 najlepszy z tego wszystkiego byl TIESTO:) znicz jest piekny:) Popieram :twisted: :twisted: A ja kocham ogladac biegi na 100 m 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 najlepszy z tego wszystkiego byl TIESTO:)Rowniez sie z Toba zgadzam :) Co do Tiesto to jak go pokazali to ja tylko wielkie oczy zrobiłem i pomyślałem co on tam robi. PS. Oczywiście nic do niego nie mam. Wg mnie to dobrze, ze sie tam znalazl dodal troche bardziej hmmm... jakby to ujac dynamiki temu przemarszowi :) Sadze, ze sie wielu osoba podobalo. Zalowalem tylko, ze tak slabo to slychac :) Czekam na ten secik, szukam szukam, gdyby ktos cos wiedzial prosze o PW :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 secik bedzie boski zagral naprawde super kawalki:) nie tylko nowe ale tez stare hity:) a i na poczatek zagral mistrzowsko adagio for strings:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 To prawda kawalki super, wszystkie chyba wiekszosc zna, ale i tak czekam na tego seta :) Sadze, ze warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Co do Tiesto to jak go pokazali to ja tylko wielkie oczy zrobiłem i pomyślałem co on tam robi. PS. Oczywiście nic do niego nie mam. Wg mnie to dobrze, ze sie tam znalazl dodal troche bardziej hmmm... jakby to ujac dynamiki temu przemarszowi :) Sadze, ze sie wielu osoba podobalo. Zalowalem tylko, ze tak slabo to slychac :) Czekam na ten secik, szukam szukam, gdyby ktos cos wiedzial prosze o PW :) Pozdrawiam Ja nie napisałem, że żle ze on tam był, wręcz przeciwne mam takie same zdanie na ten temat jak wy, poprostu się mocno zdziwiłem jak go pokazali. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Otylia we finale =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Adam Małysz!!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 secik bedzie boski zagral naprawde super kawalki:) nie tylko nowe ale tez stare hity:) a i na poczatek zagral mistrzowsko adagio for strings:) Jak by mial ktos namiar na seta to prosze na PW "Emocje sięgają sufitu"TVP :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 najlepszy z tego wszystkiego byl TIESTO:)Rowniez sie z Toba zgadzam :) Co do Tiesto to jak go pokazali to ja tylko wielkie oczy zrobiłem i pomyślałem co on tam robi. PS. Oczywiście nic do niego nie mam. Wg mnie to dobrze, ze sie tam znalazl dodal troche bardziej hmmm... jakby to ujac dynamiki temu przemarszowi :) Sadze, ze sie wielu osoba podobalo. Zalowalem tylko, ze tak slabo to slychac :) Czekam na ten secik, szukam szukam, gdyby ktos cos wiedzial prosze o PW :) Pozdrawiam Kopara mi opadla jak go zobaczylem, potem jakos wstawilem szczeke na miejsce, ale znowu mi opadla, jak miedzy slowami komentatora poznalem Lethal industry :) To byla chyba jego najwazniejsza impreza w zyciu o_O P.S. tez czekam na secik :D /////////////// Edit.... tak sobie teraz pomyslalem, ze mogla viva albo MTV transmitowac ceremonie :D ////////////// Edit 2. A widzieliscie jaki fajny obrazek ma teraz Google? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 aRoo"] najlepszy z tego wszystkiego byl TIESTO:)Rowniez sie z Toba zgadzam :) Co do Tiesto to jak go pokazali to ja tylko wielkie oczy zrobiłem i pomyślałem co on tam robi. PS. Oczywiście nic do niego nie mam. Wg mnie to dobrze, ze sie tam znalazl dodal troche bardziej hmmm... jakby to ujac dynamiki temu przemarszowi :) Sadze, ze sie wielu osoba podobalo. Zalowalem tylko, ze tak slabo to slychac :) Czekam na ten secik, szukam szukam, gdyby ktos cos wiedzial prosze o PW :) Pozdrawiam Kopara mi opadla jak go zobaczylem, potem jakos wstawilem szczeke na miejsce, ale znowu mi opadla, jak miedzy slowami komentatora poznalem Lethal industry :) To byla chyba jego najwazniejsza impreza w zyciu o_O P.S. tez czekam na secik :D /////////////// Edit.... tak sobie teraz pomyslalem, ze mogla viva albo MTV transmitowac ceremonie :D ////////////// Edit 2. A widzieliscie jaki fajny obrazek ma teraz Google? :lol: Jak uslyszalem Lethal industry :) a wtedy jadlem kolacje, to az mi sie goraco zrobilo !! TO byl cos pieknego. Ale szkoda ze Tiesto nie zrobil takiego show z tancerzami+jakies laserki+dymek :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Otylia we finale =) finałach , ;) otylia 2 srebrne , na 400 to ta francuzka ja troszke zostawiła w tyle , ale motylek ... :evil: było tak blisko do złota :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Znalazłem cos takiego 2 HOUR VIDEO: Tiesto spinning @ Olympic opening ceremonies (from Dutch TV) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 o w sumie przegapilem ten temat... otwarcie piekne, 3D scena zrealizowana w realu + postacie reprezentujace historie grecji - piekne... a co do reszty no to hop dla Motilii i trzymamy kciuki za reszte! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No trza przyznac igrzyska sa dobrze zoorganizowane. Jak narazie mamy 2 srebra :/ Ja czekam na igrzyska zimowe za 2 lata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...