Skocz do zawartości
Kaeres

ATENY 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Kolarstwo obraz nedzy i beznadzieji.Jestem zawiedziony wyscigiem elity ze startu wspolnego.3 z naszych orlow zeszlo z trasy gdyz bylo im za goraco i pupcia sie przegrzala.Brawo dla krupskiego ktory nie dosc ze harowal na innych asiorow ktorzy odpadli to dojechal z naprawde nieduza strata jak na takie rozegranie czyli 18 minut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolarstwo obraz nedzy i beznadzieji.Jestem zawiedziony wyscigiem elity ze startu wspolnego.3 z naszych orlow zeszlo z trasy gdyz bylo im za goraco i pupcia sie przegrzala.Brawo dla krupskiego ktory nie dosc ze harowal na innych asiorow ktorzy odpadli to dojechal z naprawde nieduza strata jak na takie rozegranie czyli 18 minut.

Wracajac do kolarstwa.Ogladaliscie relacje na TVP i czy doswiadczyliscie tego przecudownego komentarza?:

''Na kogo oni czekaja,na kogo oni czekaja?........aaaaaaaaaa......oni czekali na axela merckxa.Dawno nie bylo czegos takiego w kolarstwie*wybaczmy im ten finisz.''

*kretyn komentator o kolarstwie nie ma pojecia.dla niego zwalnianie przed meta to jest cos dziwnego.oczywiscie wiadomo ze byla to typowa rozgrywka z torow kolarskich gdzie zaden z zawodnikow nie chcial wyjsc na prowadzenie.poza tym kretyn wysnul pasjonujaca teorie ze 2 zawodnikow z ktorych kazdy ma medal w garsci albo zloty albo srebrny czeka na kogos trzeciego I TO KILKASET METROW PRZED META!!!!!pewnie czekali zeby gosc ich rozprowadzil na finiszu.CO ZA LOL.cholerna republika kolesi i obsadzanie takich tlukow na takich powaznych stanowiskach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracajac do kolarstwa.Ogladaliscie relacje na TVP i czy doswiadczyliscie tego przecudownego komentarza?:

''Na kogo oni czekaja,na kogo oni czekaja?........aaaaaaaaaa......oni czekali na axela merckxa.Dawno nie bylo czegos takiego w kolarstwie*wybaczmy im ten finisz.''

*kretyn komentator o kolarstwie nie ma pojecia.dla niego zwalnianie przed meta to jest cos dziwnego.oczywiscie wiadomo ze byla to typowa rozgrywka z torow kolarskich gdzie zaden z zawodnikow nie chcial wyjsc na prowadzenie.poza tym kretyn wysnul pasjonujaca teorie ze 2 zawodnikow z ktorych kazdy ma medal w garsci albo zloty albo srebrny czeka na kogos trzeciego I TO KILKASET METROW PRZED META!!!!!pewnie czekali zeby gosc ich rozprowadzil na finiszu.CO ZA LOL.cholerna republika kolesi i obsadzanie takich tlukow na takich powaznych stanowiskach.

Absolutnie popieram (w sprawie postawy naszych kolarzy jak i komentarza :/). Co wiecej- sam mialem cos w tym duchu napisac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no dzis jakis "troszke" dziwny dzionek w tych Atenach. Najpierw pogloski o wypadku R. Korzeniowskiego. Potem przegrana judoki (lub zapasnika- niepamietam juz, a nie ogladalem) 3 sek przed koncem pojedynku, ktory by wygral spokojnie. Paulina Barzycka 0,17sec. od brazu w pywaniu, Korzeniowski rowniez 4 w plywaniu.

4 miejsca to dobre wyniki, ale zawsze to 4 jest jakims takim niedostyem.

A na koniec przegralismy w siatke 1:3 :( To mnie bardzo zmartwilo.

Coz... miejmy nadzieje, ze jutro (M)Otylia powalczy o najwyzsze trofeum... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

minie wiele czasu zanim ten organizm ktory wydaje dobrych sportowcow w koncu przestanie byc toczony przez nowotwor ktorym sa dzialacze chcacy nabic sobie portfelik.

w polsce marnuja sie setki jezeli nie tysiace talentow

a pozniej dziwimy sie ze na igrzyskach za przeproszeniem go*** osiagamy...

owszem jeden moze dwoch sportowcow zablyszczy ale co to jest?

tak nie powinno byc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sądzicie o koszykarzach USA. Ja na nich bardzo liczyłem. Ale się zawiodłem. Pierwszy mecz porażka. Wczoraj oglądałem mecz z grecją. Słaby mecz, im się grać nie chce. Wiele gwiazd nie chciało przyjechać na olimpiade, wymyślali jakieś głupie wymówki. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sądzicie o koszykarzach USA. Ja na nich bardzo liczyłem. Ale się zawiodłem. Pierwszy mecz porażka. Wczoraj oglądałem mecz z grecją. Słaby  mecz, im się grać nie chce. Wiele gwiazd nie chciało przyjechać na olimpiade, wymyślali jakieś głupie wymówki.  :evil:

Uprzedzam, ze nie jestem rasista.

Ogolnie mowi sie o czarnoskorych, ze to smierdzace lenie wiec i tutaj macie tego dowod.

Jak nie zarobia na mistrzostwie olimpijskim nawet tyle co za mecz w playoff to po co sie starac ?

Marze o tym zeby nie zdobyli zlota. Moze sie otrzepia jak beda wysmiewani przez kolejne 4 lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brawo dla gruchy za braz choc trza to przyznac spieprzyła polfinał mogla czekac nie potrzebnie atakowała .

KONGRETULEJSZONS DLA MOTYLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petria za bardzo przycisneła i puzniej spuchła w koncowce , a koncowki to jest to co motylia lubi najbardziej !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeah mamy zloto na 200 metrow w plywaniu synchronicznym

Gdzie Ty tam widziales plywanie synchroniczne? :lol: One nawet synchronicznie nie plynely :) Bo Motylia i Petria Thomas plynely na czele, a reszta co? Nawet jesli tak pojmowac Twoja synchronicznosc, to sie mylisz, hehe :) A tak na powaznie, to byl styl motylkowy. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądaliście relacje z jazdy indywidualnej na czas ( w kolarstwie :D ) Kohut na ostatnim 37 miejscu, Krupa troche lepiej bo na 31. Ale to Kohut był stawiany na to zeby coś powalczyć, może nie o medal, ale o jakąs dobrą pozycję :roll: Polska ekipa się z dobrej strony nie pokazała jak i ze startu wspólnego tak i z jazdy na czas, no może trochę Krupa od nich odstawał. A Hamilton nieżle wszystkich wystukał z czasem, drugi Jekimov przegrał z nim aż o prawie 19 sekund :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądaliście relacje z jazdy indywidualnej na czas ( w kolarstwie :D ) Kohut na ostatnim 37 miejscu, Krupa troche lepiej bo na 31. Ale to Kohut był stawiany na to zeby coś powalczyć, może nie o medal, ale o jakąs dobrą pozycję :roll: Polska ekipa się z dobrej strony nie pokazała jak i ze startu wspólnego tak i z jazdy na czas, no może trochę Krupa od nich odstawał.  A Hamilton nieżle wszystkich wystukał z czasem, drugi Jekimov przegrał z nim aż o prawie 19 sekund :D

NFC co ci beznadziejni ludzie tam pokazali

Krupski brawo

ciekawe jak pojechalby gdyby nie musial tak pracowac na naszych asow w wyscigu ze staru wspolnego.

wymeczylo go to gdyz nie zszedl z trasy i dojechal a to kosztowalo sporo sil

no i teraz pokazal to co pokazal ale i tak ma u mnie +

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi