narcyz Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Nie no jestem zalamany. Polska- Francja 0:3 :( Jak oni mogli do tego dopuscic??!!?? Meczu nie ogladalem, bo nie ma tvp3 :( Ale troche poczytalem co i jak, widze, ze znowu Gabrych dal "popis". Chyba sobie wszyscy za duzo naobiecywalismy po meczu z Serbia i Czarnogora. W zadnym wypadku nie chce obrazac naszego teamu, bo sadze, ze ta druzyna jest naprawde dobra, tylko im potrzeba chyba jakiejs hiper ultra motywacji... No coz... Nic innego nam nie pozostaje, jak wciaz w nich wierzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 qrcze otylia chce oddac swoj GOLDMEDAL na aukcje , cel szczytny bo na chore dzieci ale ja bym sie nigdy nie pozbył zlotego medalu olimpijskiego , na jej miejscu juz bym oddal te 2 srebrne ale nie złoty !!! jesli chodzi o kusznierewicza to raczej zloto i srebro juz przesadzone ( no chyba ze zdarzy sie cud ;) ) a on musi zapracowac jeszcze na brąz miarczynski tez spadl na 3 w kl. mistral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mecz Polska-Francja to byla totalna klapa. Tak samo jak z Grecja :(. Obejrzałem tylko pierwszego seta i przyszedłem do kompa bo to byly żałosny widok :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 noo sycz z kucharskim sie postarali !! BTW ktos jeszcze wiezy w złoto dla USA (kosz M) ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 I kolejny medal przeszedł Polakom koło nosa... Wyprzedziła nas Ukraina i mamy 4 miejsce... Mówie o "kajakach" cztero osobowych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 No i juz 7 medali :] Jest dobrze, bedzie lepiej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Az tyle a kogo sa. Wiem tylko ze 3 sa Otyli, 1 ma ten co na zagluwce plywa a reszta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 kto dziś ogladał Polska-Argentyna :?: .IMO Polaky mogli spokojnie wygrać gdyby trener pomyślał i nieuzasadnionych zmian nie robił w 3 secie, ale fajniutko się ogladało :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 i tak ciamajdy popłyna z brazylia , a widzieliscie wczoraj finała na 100M gatlin czy cus kto towogule jezd :lol: , no i rozwalił mnie holms (nie wiem czy sie tak pisze i nie wazne :lol: ) w skoku wzwyz najmniejszy koles 185cm a tu HOP i zlotko ( a myslalem ze odpadnie miał juz 2X i pyk puzniej za 1 razem 2,36 i po wszystkiemu ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Glupio postapił trener reprezentacji. Po co psul dobrze grajaca druzyne. tak to by sie skonczylo w 3 setach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zloto dla Korzeniowskiego :mrgreen: Ale i tak ta olimpiada nam nie wyszla jakos. Zbliza sie koniec olimpiady, mamy 3 zlote medale, 9 lacznie medali, 16 miejsce w klasyfikacji. W Atlancie byly 3 zlote juz po dwoch dniach (zakonczylismy na ~10 miejscu ), w Sydney 6 czy 7 (samych medali chyba z 14)..... Kipsko :( Update: Dziś mamy nadal 9 medali, ale miejsce już 20-te :| a mogło być kilka więcej (żenada normalnie: koń, kajak, a zwłaszcza rżany payac syci :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no brawo dla korzenia bo pokazal klase ! a medali juz chyba wiecej nie bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Czyli najgorsza olimpiada w wykonaniu Polakow chyba w historii "kolorowej" olimpiady w TV czyli od 1972 r w Monachium. Porazka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Brawa dla Korzeniowskiego !!! Nasz najlepszy olimpijczyk i wspaniały człowiek. A widzieliście tego Rosjanina co zajął drugie miejsce ? Pod koniec był tak bardzo zmęczony, że ledwo doszedł do mety. Dla mnie to ten Rosjanin jest chyba największym bohaterem dzisiaj, bo walczył sam ze sobą i mu się udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ... BTW ktos jeszcze wiezy w złoto dla USA (kosz M) ?? ;) no i nie ma złota :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Wiecie co oraganizacja technicza igrzysk jest porostu slaba. Wydali tony kasy na zorganizowanie tego a i tak gufno wyszlo. Przed chwila ogladalem biegi. Zeby zobaczy falstart tam gdzie go nie mam to trzeba byc dobrym. Tak samo z ta waga co wazyli kajak jakiejs tam polce i dostala dyskwalifikacje bo byl chyba za lekki o 15g a przed startem o iles tam za duzo. Co tam gadac organizacja jest zla jak na takie duze przedsiewziecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Wiecie co oraganizacja technicza igrzysk jest porostu slaba. Wydali tony kasy na zorganizowanie tego a i tak gufno wyszlo. Przed chwila ogladalem biegi. Zeby zobaczy falstart tam gdzie go nie mam to trzeba byc dobrym. Tak samo z ta waga co wazyli kajak jakiejs tam polce i dostala dyskwalifikacje bo byl chyba za lekki o 15g a przed startem o iles tam za duzo. Co tam gadac organizacja jest zla jak na takie duze przedsiewziecie. Akurat waga kajaka/kajaku (zabrakło dokładnie 15 gram) to nie jest wina organizatorów olimpiady. To jest błąd polskiej ekipy, a dokładnie trenera, pomocników, czy kto tam jest. Ta Polka która miała płynąć w kajakach, co ją zdyskwalifikowali, Ona tu nie zawiniła, ale trener i ogółem ludzie od pomocy nie dopilnowali tego. To samo z polskim bokserem, który kiedy zakończyła się walka cieszył się ogromnie, a okazało się, że przegrał jednym punktem. Albo to że Polak, o ile się nie mylę, w pięcioboju wylosował konia (Alexis 2 ?), który nie chciał skakać ;) A organizacja techniczna beznadziejna np. w kolarstwie górskim cały czas pokazywali pierwszą trójkę zawodniczek. BTW: widzieliście Chińczyka w biegu na 110m przez płotki 8O Jak on zasuwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jezuu ja dzisiaj widziałem bieg kobiet bodajże na 10km... kościotrupy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 najbardziej mnie wkurza facet co biega z żółtą kartą po boisku :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jezuu ja dzisiaj widziałem bieg kobiet bodajże na 10km... kościotrupy 8O One wogule nie maja budowy kobiecej. 0 piersi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 no a jednak kolejny medal jest ! brawo dla kajakarek .a co do "kosciotrupow" to maraton kobiet był pelen takowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 8 medali a do konca olimpiady 3 czy 4 dni.... Tylko dwa zlote narazie. 20 miejsce w klasyfikacji medalowej :( Pech.... bedzie lepiej niz 4 lata temu? Bo w powtorke Atlanty nie wierze (to byla olimpida ech.. przez kilka dni nawet liderem klasyfikacji bylismy :mrgreen: ) Update: Dziś mamy nadal 9 medali, ale miejsce już 20-te :| a mogło być kilka więcej (żenada normalnie: koń, kajak, a zwłaszcza rżany payac syci :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Update: Dziś mamy nadal 9 medali, ale miejsce już 20-te :| a mogło być kilka więcej (żenada normalnie: koń, kajak, a zwłaszcza rżany payac syci :? ) chyba juz 10 braz w K2 zenski na 500m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 na wp.pl powinni raczej zmienić to na dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 http://sport.onet.pl/972144,wiadomosci.html normalnie się w... zdenerwowałem :evil: makaroniarz, oddawaj medal :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Taaa.... :/ Właśnie miałem wrzucić tu tego linka - co za sqrwysynstwo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 wlasnie wreczyli medale za maraton , brak mi słow ,przeciez ja bym tego pseudokibica chyba zastrzelił ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 No i koniec Olimpady....az Mi sie smutno zrobilo...bede płakał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ale beka. Jak juz pisalismy wczesniej najlepiej o tych igrzyskach jak najszybciej zapomniec. 23 miejsce, od 50 lat tak fatalnego startu nie mieslimy........ przemilczmy to i cieszmy sie ze inne narody sie ciesza :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Muslalem ze zakonczenie bedzie lepsze. Troche lipne. A co do tego maratonu. To wloch powinnien oddac medal bo wygral go niesprawiedliwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...