Skocz do zawartości
Kaeres

ATENY 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no jestem zalamany. Polska- Francja 0:3 :( Jak oni mogli do tego dopuscic??!!?? Meczu nie ogladalem, bo nie ma tvp3 :( Ale troche poczytalem co i jak, widze, ze znowu Gabrych dal "popis". Chyba sobie wszyscy za duzo naobiecywalismy po meczu z Serbia i Czarnogora. W zadnym wypadku nie chce obrazac naszego teamu, bo sadze, ze ta druzyna jest naprawde dobra, tylko im potrzeba chyba jakiejs hiper ultra motywacji... No coz... Nic innego nam nie pozostaje, jak wciaz w nich wierzyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrcze otylia chce oddac swoj GOLDMEDAL na aukcje , cel szczytny bo na chore dzieci ale ja bym sie nigdy nie pozbył zlotego medalu olimpijskiego , na jej miejscu juz bym oddal te 2 srebrne ale nie złoty !!!

jesli chodzi o kusznierewicza to raczej zloto i srebro juz przesadzone ( no chyba ze zdarzy sie cud ;) ) a on musi zapracowac jeszcze na brąz

miarczynski tez spadl na 3 w kl. mistral

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak ciamajdy popłyna z brazylia , a widzieliscie wczoraj finała na 100M gatlin czy cus kto towogule jezd :lol: , no i rozwalił mnie holms (nie wiem czy sie tak pisze i nie wazne :lol: ) w skoku wzwyz najmniejszy koles 185cm a tu HOP i zlotko ( a myslalem ze odpadnie miał juz 2X i pyk puzniej za 1 razem 2,36 i po wszystkiemu ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zloto dla Korzeniowskiego :mrgreen:

Ale i tak ta olimpiada nam nie wyszla jakos. Zbliza sie koniec olimpiady, mamy 3 zlote medale, 9 lacznie medali, 16 miejsce w klasyfikacji.

W Atlancie byly 3 zlote juz po dwoch dniach (zakonczylismy na ~10 miejscu ), w Sydney 6 czy 7 (samych medali chyba z 14)..... Kipsko :(

Update:

Dziś mamy nadal 9 medali, ale miejsce już 20-te :|

a mogło być kilka więcej (żenada normalnie: koń, kajak, a zwłaszcza rżany payac syci :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawa dla Korzeniowskiego !!!

Nasz najlepszy olimpijczyk i wspaniały człowiek.

A widzieliście tego Rosjanina co zajął drugie miejsce ? Pod koniec był tak bardzo zmęczony, że ledwo doszedł do mety. Dla mnie to ten Rosjanin jest chyba największym bohaterem dzisiaj, bo walczył sam ze sobą i mu się udało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co oraganizacja technicza igrzysk jest porostu slaba. Wydali tony kasy na zorganizowanie tego a i tak gufno wyszlo. Przed chwila ogladalem biegi. Zeby zobaczy falstart tam gdzie go nie mam to trzeba byc dobrym. Tak samo z ta waga co wazyli kajak jakiejs tam polce i dostala dyskwalifikacje bo byl chyba za lekki o 15g a przed startem o iles tam za duzo. Co tam gadac organizacja jest zla jak na takie duze przedsiewziecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co oraganizacja technicza igrzysk jest porostu slaba. Wydali tony kasy na zorganizowanie tego a i tak gufno wyszlo. Przed chwila ogladalem biegi. Zeby zobaczy falstart tam gdzie go nie mam to trzeba byc dobrym. Tak samo z ta waga co wazyli kajak jakiejs tam polce i dostala dyskwalifikacje bo byl chyba za lekki o 15g a przed startem o iles tam za duzo. Co tam gadac organizacja jest zla jak na takie duze przedsiewziecie.

Akurat waga kajaka/kajaku (zabrakło dokładnie 15 gram) to nie jest wina organizatorów olimpiady. To jest błąd polskiej ekipy, a dokładnie trenera, pomocników, czy kto tam jest. Ta Polka która miała płynąć w kajakach, co ją zdyskwalifikowali, Ona tu nie zawiniła, ale trener i ogółem ludzie od pomocy nie dopilnowali tego.

To samo z polskim bokserem, który kiedy zakończyła się walka cieszył się ogromnie, a okazało się, że przegrał jednym punktem.

Albo to że Polak, o ile się nie mylę, w pięcioboju wylosował konia (Alexis 2 ?), który nie chciał skakać ;)

A organizacja techniczna beznadziejna np. w kolarstwie górskim cały czas pokazywali pierwszą trójkę zawodniczek.

BTW: widzieliście Chińczyka w biegu na 110m przez płotki 8O Jak on zasuwał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 medali a do konca olimpiady 3 czy 4 dni.... Tylko dwa zlote narazie. 20 miejsce w klasyfikacji medalowej :(

Pech.... bedzie lepiej niz 4 lata temu? Bo w powtorke Atlanty nie wierze (to byla olimpida ech.. przez kilka dni nawet liderem klasyfikacji bylismy :mrgreen: )

Update:

Dziś mamy nadal 9 medali, ale miejsce już 20-te :|

a mogło być kilka więcej (żenada normalnie: koń, kajak, a zwłaszcza rżany payac syci :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi