NooNam3 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Czy części przysłane z USA (głównie ram, karta graf.) będą działać w europejskim komputerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 znowu lol ;] a czym one sie różnia od naszych pc ? przeciez to dokladnie tosamo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NooNam3 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Chodziło mi o napięcia bo nie byłem pewny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Proste ze beda dzialac :D hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Czy ruskie czy amerykańskie,wszystko mpochodzi z tajwanu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mój kolega zamawiał juz pare razy sprzet z USA [procek,ramy...] wszystko dziala jak nalezy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 No chyba że chodzi o zasilacz. Bo jak będzie ustawiony na 110V i tak go tu podłączysz, no to się pożegnacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NooNam3 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Wielkie dzięki za pomoc, a rozchodzi mi sie o to że mam wujka w ameryce i on ma różne części do pc (miał 6 kompów :0) jeszcze raz dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 jedynie zasilacz na 110V mzoe chodzic, reszta komponentów bedzie OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...