amari Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam, moze ktos bedzie umial mi pomoc, albo chociaz podpowiedziec czy serwisanci z serwisu gsm nie robia mnie w **** :)... Kilka tygodni temu moj SE przestal dzialac, kompletnie bez powodu i przyczyny, ot rano sie obudzilem a wyswietlacz milczy... aparat mozna bylo wlaczyc, widac ze wyswietlacz mignie i nic... zanioslem go do serwisu, klient najpierw zdiagnozowal to jako awarie wyswietlacza - 220pln. potem podjeli decyzje ze albo probuja wgrac oprogamowanie, albo wymieniaja wyswietlacz. ok, wiec najpierw poprosilem o to nowe oprogramowanie. No i dowiedzialem sie ze nic nie pomoglo i nalezy... wymienic plyte glowna w telefonie bo jest popsuta!!! koszty na razie nieznane, ale gdzies w okolicach 400pln. Moze ktos ma podobne doswiadczenia z t68? czy mam zabierac telefon i uciekac z tego serwisu (podobno to jedyny autoryzowany serwis SE w Poznaniu), czy rzeczywiscie musze ten badziew wywalic na smietnik i kombinowac z kupnem nowego telefonu? Za wszelkie informacje z gory dziekuje, Mariusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 za 400zl to mozesz nowy telefon kupic i ci jeszcze troche zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 :) Zabieraj telefon i uciekaj z tego serwisu :) Na Allegro T68i są po 250/300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Ja też mam ten problem, może ktoś coś poradzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 T68 to niestety sa najawaryjniejsze SE :/ Jezeli nie sa na gwarancji to nie widze innego wyjscia jak je wyrzucac do kosza, ew. do jakiegos lombardu moze na czesci wezma za 20 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 amari - jesli lubisz sie bawic w telefonach odsylam do: forum.techtronic.pl www.elektroda.pl/rtvforum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...