K-ZU Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 WITAM WSZYSTKICH poszukuję pewnych informacji n/t ww. programu a dokładnie na temat czujników temperatury u mnie sa: pl glowna, procesor, AUX, dwa dyski wszystko spoko tylko co to jest to AUX bo nie bardzo moge wykombinowac temp przy nim wymosi ok 30-33st.C. jezeli ktos sie orientuje co to - prosze pomozcie Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukinia Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Ja nie używam tego Everesta ale tutaj jest strona producenta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 AUX to temp. zasilacza. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolek3 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Jezeli to jest temp zasilacza to moj sie jara bo wynosi 65-70 stopni... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Nie wierz nigdy w to co podaje soft. moja temp wynosi tak od 35 do 40. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mi podaje prawidłowe temperatury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...