adi_k Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mam do wyboru takie pamiątki: DDR 512 MB PC400 (KVR400X64C3) Kingston TWINMOS 1024MB(2*512)/400 2.5 BOX DDR 512 MB PC3200 (PC400) INFINEON DDR 512 MB 400 GOODRAM Oczywiście chce to puscić w dualu na moim sprzęcie i chodzi mi o jak najlepsza stabilność. Obecnie chwilowo mam SuperElixiry na kościach Nanya i tragedia!! Nie polecam nikomu..wiesza mi się komputer 10razy dziennie..wczesniej miałem 2x256 Veritech i szły na 2.5-3-3 na 450Mhz!! Zero problemów. Musze wymienić bo sie nie da pracować na tym badziewiu. aha..słyszałem,że Twinmosy nie lubią sie z Abitami to też chyba odpadają.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 hynix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Fajna rada :evil: Czy ja tu napisałem gdzies Hynix????? Wiem, że są dobre ale w tych hurtowniach co kupuje ich nie ma, a w innych nie chce kupować ani zamawiać przez neta, allegro też nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 proste jak z tych to tylko Kingstony :) sprawdzone i dobre ramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 proste jak z tych to tylko Kingstony :) sprawdzone i dobre ramy :) Widze,że reklamujesz bo je masz..ale jak z O/C opowiedz coś więcej, meczyłeś je konkretnie?? Bo Nforce jest wybredny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 proste jak z tych to tylko Kingstony :) sprawdzone i dobre ramy :) Widze,że reklamujesz bo je masz..ale jak z O/C opowiedz coś więcej, meczyłeś je konkretnie?? Bo Nforce jest wybredny.. Bo tylko Kingston z tych ktore podales jest w miare, ale w porownaniu do Hynixow to............... Wiec lepiej nie ograniczaj wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...