Staszek54 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam. Posiadam karte HIS RADEON 9500 PRO 128MB. Jest ona uszkodzona, a mianowicie odpadła część przy wejściu do portu AGP (strona tylnia - ta gdzie nie ma radiatora) jest tam "element" C15. Ok 1 cm w prawo (w kierunku wyjsć ) byl 2 taki "element". Proszę czy możecie mi podać jego oznaczenie. Ewentualnie czy znacie jakąś firmę która by mi to naprawiła. Z góry wielkie THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek54 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 HELP :!: Wystarczy tylko wyciągnąć kartę i popatrzeć. Element przy wejsciu do portu AGP. Są tam tylko 2 takie kosteczki. C15 i ta 1 cm na prawo. Ta wlasnie mi odpadla. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toki Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 sprobuj na elektroda.pl > tam na forum jest dzial o sprzecie, napewno ci tam pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek54 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Bardzo Bardzo Dziękuję. Już tam "lecę". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek54 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mam zdjęcie karty z zaznaczonym elementem. Proszę osobę posiadającą Radeona 9500 pro o kontakt. Przesle zdjecie w celu identyfikacji elementu. Bede bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Odpadla Ci? :o No to poszukaj ja, pewnie lezy w obudowie (?)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek54 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Niezupelnie przy wyciaganiu z obudowy polozylem ja na biurku i spadla na ziemie. Element odprysnal - znalazlem go ale gdzies sie zawieruszyl. Chyba przy sprzataniu mamuska mi go wciagnela ;(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...