Skocz do zawartości
-Hacker+

Jaki telefon komórkowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę wkońcu kupić sobie jakiś telefon komórkowy, a że rynek jest pełny tych urządzeń, ciężko mi się zdecydować na jakiś konkretny model.

Na telefon mogę przeznaczyć jakieś 400zł. Może być używany z allegro, ale w dobrym stanie. Będzie on w sieci Idea POP.

Telefon ma być:

- z kolorowym i dużym wyświetlaczem

- ma wyglądać w miarę nowocześnie

- ma być stabilny i solidny

- fajnie gdyby miał aparat cyfrowy ale nie koniecznie

PS. jak się zdejmuje simlocki z telefonów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jeden telefon spełnia te warunki Sony Ericsson T68i  :wink:

Ekhem sorry ale nie polecam tego szitu. Mój brat posiadał go rok i mu się posypał. Zaczęły się przerywania podczas rozmowy, wytarły się przyciski i problemy z pisaniem SMS'ów. To ostatnie to wada fabryczna ponieważ mam T300 i jest to samo tzn. nie można wpisać jakiejś literki(losowo). Ja bym wziął na twoim miejscu Nokię 3510i lub 6310i tylko że ta druga nie ma kolorowego wyświetlacza ale i tak jest niezniszczalna :twisted: Jak już brać to jakąś Nokię bo to są najsolidniejsze telefony na rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jeden telefon spełnia te warunki Sony Ericsson T68i  :wink:

Ekhem sorry ale nie polecam tego szitu. Mój brat posiadał go rok i mu się posypał. Zaczęły się przerywania podczas rozmowy, wytarły się przyciski i problemy z pisaniem SMS'ów. To ostatnie to wada fabryczna ponieważ mam T300 i jest to samo tzn. nie można wpisać jakiejś literki(losowo). Ja bym wziął na twoim miejscu Nokię 3510i lub 6310i tylko że ta druga nie ma kolorowego wyświetlacza ale i tak jest niezniszczalna :twisted: Jak już brać to jakąś Nokię bo to są najsolidniejsze telefony na rynku.
najsolidniejsze? co ty moje miczubiszi trium jest [a właściwie było] najsolidniejszym telefonem. rzucałem nim w kolegów, kopałem po korytarzu w szkole,i bilem sie przy jego uzyciu;]]]]] na koncu telefon sie spalil przez ladowarke;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jeden telefon spełnia te warunki Sony Ericsson T68i  :wink:

najsolidniejsze? co ty moje miczubiszi trium jest [a właściwie było] najsolidniejszym telefonem. rzucałem nim w kolegów, kopałem po korytarzu w szkole,i bilem sie przy jego uzyciu;]]]]] na koncu telefon sie spalil przez ladowarke;]
Wiesz co też posiadałem ten telefon i rzeczywiści był super :D Ale i tak Nokia rządzi musisz przyznać rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baca_18 i Carkon nie rozsmieszajcie mnie tez ;) NOKIA najsolidniejsza buahaha?? dla mnie telefony NOKII a wlasciwie ich cena w stosunku mozliwosci do ceny to jakas porazka! te teelfony nie wnosza nic ciekawego wszsytkie sa do siebie bardzo podobne a wyposzczanie calej masy telefow rozniacych sie pojedynczymi funkcjami to bezsens i powoli sprzedaz NOKII zaczyna spadac ;) a wracajac do tematu ja tez polecam t68i + MCA uwywalem takiego rok i naparwde super sie spisywal!!! ew. moze byc S55 + aparat tez bardzo przyjemny telefon :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baca_18 i Carkon nie rozsmieszajcie mnie tez ;) NOKIA najsolidniejsza buahaha?? dla mnie telefony NOKII a wlasciwie ich cena w stosunku mozliwosci do ceny to jakas porazka! te teelfony nie wnosza nic ciekawego wszsytkie sa do siebie bardzo podobne a wyposzczanie calej masy telefow rozniacych sie pojedynczymi funkcjami to bezsens i powoli sprzedaz NOKII zaczyna spadac ;) a wracajac do tematu ja tez polecam t68i + MCA uwywalem takiego rok i naparwde super sie spisywal!!! ew. moze byc S55 + aparat tez bardzo przyjemny telefon :)

Pozdrawiam!

Jeśli Ciebie rajcują jakieś super bajery typu BlueTooth i inne "pojedyncze funkcje" to proszę bardzo kup sobie taki telefon. Dla mnie i jak i dla innych przypuszczam, liczy się solidność telefonu a nie bajerki. No chyba że ktoś bardzo potrzebuje np. Bluetooth do samochodu to oczywiście się z tym zgadzam. No T68i i inne Sony Ericssony to wg. mnie średnie telefony. A co do Siemens'ów to nie polecam. Eweantualnie może być Motorola C550 jak Harry mówił. :arrow: Rokfor fajny telefon ale troche drogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi