Ferrytowy Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) a ja mam inne pytanie. jak wyglada kwestia montazu xp-120 na plytach gigabyte? one maja plastikowy backplate na kolkach. kupno przeznaczonego dla gigabyte backplate odpada. nie mozna go dostac w Polsce, zeby bylo smieszniej nawet u niby przedstawicieli Thermalright. wiem, ze mozna to obejsc zachwoujac po prostu oryginalny backplate gigabyte i wkrecajac sruby, bo sam radiator nie jest ciezki, ale chcialbym wiedziec jak to rozwiazali inni posiadacze tandemu gigabyte+thermalright. Edytowane 23 Września 2005 przez Ferrytowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 a ja mam inne pytanie. jak wyglada kwestia montazu xp-120 na plytach gigabyte? one maja plastikowy backplate na kolkach. kupno przeznaczonego dla gigabyte backplate odpada. nie mozna go dostac w Polsce, zeby bylo smieszniej nawet u niby przedstawicieli Thermalright. wiem, ze mozna to obejsc zachwoujac po prostu oryginalny backplate gigabyte i wkrecajac sruby, bo sam radiator nie jest ciezki, ale chcialbym wiedziec jak to rozwiazali inni posiadacze tandemu gigabyte+thermalright. Witam! Backplate do gigabyte kupisz tu: http://www.angela.pl/index.php?action=SzukanieWynik Sam się zastanawiam ostatnio nad kupnem XP-120. Obecnie posiadam Scythe katana Cu i jestem średnio zadowolony. Tempy w stresie(po 1,5 h orthosa) to 49-51. Licze,że po zmianie zejdę do 45-48. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Witam! Backplate do gigabyte kupisz tu: Odpowiedziales na post z 23 wrz 2005, 14:40 ... Nie sadzisz ze to juz moze byc troche nieaktualne? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Odpowiedziales na post z 23 wrz 2005, 14:40 ... Nie sadzisz ze to juz moze byc troche nieaktualne? :wink: Rzeczywiście :D No ale może ten ktoś sobie przypomni o poście? Pozatym szukam rzeczowej opinii ,czy dobrze zrobię inwestując w XP120? Bo ta Scythe katana Cu mogłaby być skuteczniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...