-=agent=- Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam! Zainstalowałem sobie Incredimail'a dowaliłem spolszczenie i wszytko pięknie ładnie tylko jak pisze maile to nie mogę zrobić literki " Ł " można jakoś temu zaradzić :? Z góry dzięki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 hyh no to znalazłem kogoś kto mi pomógł :P Jakby ktoś szukał : Ł tworzymy przez wciśnięcie kolejno shift ~ l, a małe ł - te same klawisze z wciśniętym caps lock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarex99 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam. Znalalzlem ten temat przypadkowo i mam pytanie skad Ci sie udalo wytrzasnac spolszczenie do INCREDIMAIL ?? Bo ja juz szukam i szukam i albo zle szukam albo nie wiem co jest :( Jesli moznaby prosic to o jakis link lub kontakt zaqwer@poczta.fm Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 HEyka :) Ja ściągnąlem razem z spolszczeniem :) posłałęm Ci maila z plikiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...