Skocz do zawartości
baca_18

Problem z Noką 3310

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem, telefon się zawiesza bardzo częto po odebraniu smsa bądź potwierdzenia kosztu rozmowy. Czasmi sie wyłącza jak dzwonie to na szczęście zdarza się żadko. NIestety to smsami zdarza się bardzo często. Co może być tego przyczyną ?? Dostałem go niedawno od brata u niego chodził normalnie miał w plusie, zdiełem simlocka za pomocą kodu, bo mam w idei. Do tego majac dwie kreski baterii potrafi się rozładować bez żadnego powiadomienia o słabej baterii.

Please Help Me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukasrz !!!

słaba juz bateria jest ! i to ona moze byc przyczyna wyłączeń sie ! mialem identyko przypadek z 3510 ! pozycz od kogos na 2dni baterie i sprawdz ! na 99% to bateria !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm jezeli to bateria to spox. A musze przyznac ze zaczynam sadzic ze to wlasnie bateria bo coaraz zadziej sie wiesza i dzisiaj jeszcze raz sie zapytalem brata czy mu sie wylaczal przy dwoch kreskach i mowi ze tak. Wiec problem z wylaczaniem sie napewno wiaze sie z bateria. Co do wieszania sie to nie jestem pewien, ale na szczescie wiesze sie juz nie tak czesto jak na poczatku.

BTW: lukasrz skad ta 100% pewnosc ze to bateria :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi