jasia_b Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 :roll: mam płytę abit kt7-raid, niedawno update'owałem biosa. z nowym biosem ta płyta obsługuje procesory do 1400 mhz (przy 133 fsb). tylko nie wiem jaki procesor mogę do niej zamontować. duron napewno ale czy athlon lub athlon xp to już nie mam pojęcia. liczę na pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 jeśli duron chodzi to athlony i bartony też pójdą nie jestem pewien czy batron mobile pójdzie ale normalny barton napewno.a pamiętaj o dobrym zasilaczu:) !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 kt7 bez problemu obluguje durony i t-bredy no chyba ze problemem jest dla kogos fsb100 nie proponuje mocniejszego proca niz 1500MHz bo nie ma wzrostu wydajnosci powyzej poprostu sdram'y i fsb100 ograniczaja proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...