Maly01 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam Moglibyście mi doradzić jakie są fajne tytuły na X-pudło :?: :?: Z góry dzięki :D :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Driv3r, Project Gotham Racing 2, Prince Of Persia: The Sands Of Time, Manhunt, Soul Calibur II, Railly Sport Challenge 2, Hitman: Contracts, Dead Or Alive 3, EURO 2004, Fight Night 2004, Splinter Cell Pandora Tomorrow. Zaznaczyłem dodatkowo gry w które najwiecej grałem na X-Klocku... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ja polecam jeszcze Freedom Fighters... ( gierka krótka ale fajna no i multi też wymiata 8) _ tak jak kolega wyżej Project Gotham Racing 2 ( zabawa na wieeeeeele godzin ), Soul Calibur 2, Halo ( multi ), Rally Sport Challenge 2, Tony Hawk Underground, no i w przyszłości Pro Evolution Soccer 4 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Co tam PES4 - pfi Czekac na dooma3 na konsolke :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Chronicles Of Riddick: Escape From The Butchery Bay. Zbiera bardzo dobre opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Chronicles Of Riddick: Escape From The Butchery Bay -swietna gierka Soul Calibur 2 Ninja Gaiden Baldurs gate dark alliance 1 i 2 Nie wiem co ludzie widza w tym Halo smieszne potwory jakos strasznie psuja mi klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 mi tez halo single wogule nie przypadło do gustu... dobrze że gierka była dołączona z konsolą bo bym wydał hajs na darmo. Ale multi może być zwłaszcza po necie.. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ninja gaiden best mam ją riddick bede miał :D :D :D :D :D :D :roll: 8) 8) :roll: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Oops sam zapomniałem o Chronicles Of Riddick: Escape From The Butchery Bay...girca wymiata... :) Jest Zajebista..... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Burnout 3 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 podobno do Burnout'a 3 mają dodawać demo NFS Underground 2 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Co tam PES4 - pfi Czekac na dooma3 na konsolke :evil: Nawet nie ma co porównywać Dooma 3 z PES jeśli chodzi np. o grywalność i długowieczność! Dooma przejdziesz najwyżej kilka razy , a w PES-a się gra cały czas , bo ta gra najzwyczajniej w świecie się nie nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 no ale Kaeres jest maniakiem Fifki więc sie nie dziw :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jesli burnout 3 jest lepszy od 2 to jest zajebisty ja jeszcze polece nba live 2004 duzo lepsza gierka od inside drive I dead or alive 3 panienki ladnie sie bujaja i do tego dobra młucka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 conker : live and reload :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenomorph Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Mnie się spodobało Halo, Knights of the Old Republic :) Aha, mam pytanie, czyktoś wie kiedy ma wyjść BC ?? Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ehh co do eboxa to sam nie wiem :( mnie interesuja najbardziej wyscigi... czasem bym se tez poral w gta... a czy na ebox'a jest gta? i jak xbox to z jakim chipem i czy da sie go podlaczyc do monitora pd kompa? :] lcd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) ehh co do eboxa to sam nie wiem :( mnie interesuja najbardziej wyscigi... czasem bym se tez poral w gta... a czy na ebox'a jest gta? i jak xbox to z jakim chipem i czy da sie go podlaczyc do monitora pd kompa? :] lcd? to jak wyścigi to śmiało xbox, masz burnouta, rali sport 2, PGR, Forze motorpsort, NFS wyglada zdecydowanie lepiej na xboxie tak samo burnout ma lepsze textury. Pad S od xboxa jest lepszy do wyscigów. GTA w wersji na xboxa wygada lepiej i działa płynniej, do monitora da się xksa podłączyć, trzeba mieć tylko kabelek, i pamietaj że xbox to maszyna nie do zajechania. Oczywiście xks też jest lepszy do multimediów :) jak xbox to tylko duo2X. kupujesz nowego xboxa w sklepie ( bezproblemu kupisz ze skpepów ogłaszajacych sie na allegro) i modyfikujesz u Juchego z xbox serwice. Wychodzi ci taniej niż ps2 bo memorki nie potrzebujesz:-) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 czyli ten moze byc? http://gameshop.pl/konsola-xbox-p-130.html ? :) i jaki jest w nim dysk? czy da sie przegladac net za pomoca stalego lacza? multimedia :) no i czy bedzie dobry obraz zarowno w grach jak i w necie na: sharp 27? :) no i jeszcze jedno ostatnie... czy ten xboc tak jak plej two moze sluzyc za odtwarzacz dvd? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 czyli ten moze byc? http://gameshop.pl/konsola-xbox-p-130.html ? :) i jaki jest w nim dysk? czy da sie przegladac net za pomoca stalego lacza? multimedia :) no i czy bedzie dobry obraz zarowno w grach jak i w necie na: sharp 27? :) no i jeszcze jedno ostatnie... czy ten xboc tak jak plej two moze sluzyc za odtwarzacz dvd? :D ja bym z tego sklepu nie kupował, a jeżeli już bedziesz kupował bierz za pobraniem bo gość czasami ma tak, że nie wysyła paczek. Dysk raczej napewno bedzie WD 8.5 GB ( do dyspozycji 4.7 GB) lub ( ale to żadko 10 GB samsung 4.7 GB plus możliwość odblokowania jednej partycji 2GB) na xboxa masz linuksa wiec bez problemu mozesz mieć NET Do filmów xbox jest zdecydowanie lepszy i ma lepszą jakość obrazu, mozesz filmy zrzucać na dysk poprzez napęd, lub łączysz przez kabel skrętka z kompem, i przez ftp przesyłasz filmy, gry czy inne dane. No i napędy w xksach nie są tak wybredne jak w ps2, czytają wszystkie nawet najgorsze płyty DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) aha :) coraz bardziej mi sie to podoba :) a czy gry na xbox sa tansze od gier na ps2? :) i czy z tym chipem duo pojda mi kopie bezpieczenstwa? :D no ale czemu tak malo gier na xboxa jest w sklepach? :? i na allegro nawet most wanted nie ma :( Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez tsgs2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 aha :) coraz bardziej mi sie to podoba :) a czy gry na xbox sa tansze od gier na ps2? :) i czy z tym chipem duo pojda mi kopie bezpieczenstwa? :D po to jest chip żeby chodziły kopie bezpieczeństwa :) gry na xboxa są tanie, chyba nawet tansze niź na ps2, ja kupowałem na allegro halo i raly sport 2 za 25 zł obydwie i to nowe zafoliowane pograsz w forze motorpsort to zobaczysz, co to są dobre wyscigi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 a gdzie mozna kupic takie gry na xboxa? bo na allegro np nie ma most wanted :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Co do mod'a to ja polecam także Xecuter3. Sam go posiadam. Łatwa instalacja nowych dysków z poziomu bios'a to jest to. No i obsługuje dyski powyżej 120GB. :) No ale to nie jest temat o xbox, tylko PS2. :) Więc prośba do moderacji, może część postów dot. Xbox'a przenieść do nowego tematu o Xbox?? Można też by go przykleić. EDIT: Jeszcze jedna rzecz, która może skłonić do wyboru starego X'a - ogrom emulatorów. Wyobraź sobie takie gry z Cadillac Dinosaurs, czy gry z NEO-GEO (np. Metal Slug) na TV. :D Pozdrawiam. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ekhem no wlasnie. nie ma tematu o xbox :( tylko o xbox360... wiec chyba zaloze taki, i tam sie bede pytal. dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Siema :) jakiego kupic xboxa? :) 1.czy taki moze byc? http://gameshop.pl/konsola-xbox-p-130.html 2.slyszalem, ze da sie do xboxa podlaczyc dysk twardy... wiem ze ma juz wbudowany, ale czy jak bym mial naprzyklad jakis seagate lub firmo podobny to da sie go rzeczywiscie podlaczyc do konsoli? :) 3.Jak system jest zainstalowany na tym xboxie co podalem? czy da sie na nim przegladac internet na stalym laczu? :) i czy nie jest skomplikowany w obsludze ;) (btw ktos tam pisal ze na xboxie jest linux... prawda? :)) 4. gdzie najlepiej kupic gry? na allegro naprzyklad nie ma gier typu nfs:mw. czy wogole tej gdzy nie ma na xboxa? 5. no i czy xbox bardziej sie oplaca od ps2? :) z gory dzieki za odp :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 powiem tak- jeśli kupować xboxa to wersję 360. Pierwszy xbox to już praktycznie martwa maszyna. Na ps2, jest dużo lepszych tytułów, (gt4, shadow of colossus, tekken...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no to juz mam kompletny mentlik :? jedni mowia ze zamias ps two lepiej brac xboxa... a zaznaczam ze bede go wykorzystywal do internetu :) i do gier - najwiecej samochodowki. bede na nim tez maniakalnie ogladal filmy dvd... na ps2 boje sie o laser :? ale moze ktos by odpowiedzial na moje pytania? / jakiego kupic xboxa? 1.czy taki moze byc? http://gameshop.pl/konsola-xbox-p-130.html 2.slyszalem, ze da sie do xboxa podlaczyc dysk twardy... wiem ze ma juz wbudowany, ale czy jak bym mial naprzyklad jakis seagate lub firmo podobny to da sie go rzeczywiscie podlaczyc do konsoli? 3.Jak system jest zainstalowany na tym xboxie co podalem? czy da sie na nim przegladac internet na stalym laczu? i czy nie jest skomplikowany w obsludze (btw ktos tam pisal ze na xboxie jest linux... prawda? ) 4. gdzie najlepiej kupic gry? na allegro naprzyklad nie ma gier typu nfs:mw. czy wogole tej gdzy nie ma na xboxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Problem w tym, ze lista wstecznej kompatybilnosci X360 jest dosc krotka... Poza tym przerobiony Xbox jest niezastapiony jako centrum rozrywki i odtwarzacz formatow wszelakich - DVD, VCD, DivX, XviD, .ogm, .mkv, MP3 i pewnie ejszcze pare innych. Tak oczywista rzecz jak roznica w cenie pomijam ;) @tsgs2: Odpowiadajac na czesc Twoich pytan - tak, na Xboxa jest linux a co za tym idzie mozliwosc przegladania netu. Co do zainstalowanego "systemu" - tzw. dashboardow jest kilka roznych do wyboru, ktory wybrac to niech Ci ktos inny powie (bo jasie nie znam). Nie wiem natomiast w jakiej rozdzielczosci pracuje ten xboxowy Linux - jezeli tylko w PAL (768x576) to przegladanie na tym netu bedzie mordega ze wzgledu na niska rozdzialke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 aha... a chyba tez system co odrazu jest zainstalowany tez umozliwia przegladanie www ;) i poprosze jeszzce kogos o odpowiedz na moje inne pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...