Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 tak pytam, bo stwierdziłem że od czasu do czasu chciałbym pograć w takie hity jak mario, albo nawet pokemony, bo fajne są [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Nokia NGage + emulator? Ew. po prostu Alledrogo - jaies 150zl kosztuje GBA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ale ja chcieć gb zwykłego =] tego szaraka [; one fajne są i tanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Wszyscy się napalili a tu nam deckard umarł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 kurcze szkoda bedzie jest sie okaze ze nie ma tych tanich iksow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 It's alive !!! ;-) ixy tez sa. Tylko ktos tu musi pracowac;p Potem skrobne wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 dzieki ci Boze :D tobie ofc tez @Deckard ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Deckard widze jest uczniem Hitchcocka: najpierw robi trzesienie ziemi, a potem napiecie rosnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) @costi: a jak w tym momencie film sie skonczy, to bede uczniem Uwe Bolla?:P Potwierdzenie: GejBoya;p nie maja, od kilku lat nie mieli, ostatnie egzemplarze Advance'a wyprzedali, tak samo starych DSow. Lighty nie sa jakos specjalnie tanie, podobnie jak pozostale konsolki Calkowita cena Xboxa zamknie sie w okolicach 230 zlotych. (maja tego sporo i chca sie pozbyc, bo zbytu nie ma) Gacek - 180zl ps2 podobnie w Polsce chodzi (okolo 300zlotych) DC nie ma :[ co do gier, w promocji za 30 funtow (6za 30, 3 za 20) mozna wziac zestawik: Halo 2 Fable Forza Ninja Gaiden KOTORy oba Edytowane 7 Lutego 2007 przez Deckard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Dobra panowie, teraz juz na powaznie: kto sie pisze na Xboxa? Prosilbym, zeby zglaszali sie tylko faktycznie zainteresowani kupnem, zeby potem Deckard nie zostal z nadmiarowymi konsolami i dziura w portfelu. Deckard - dowiadywales sie moze o koszty wysylki? BTW: jak tak chca sie pozbyc, to moze negocjuj znizki za hurtowy zakup (jesli rzeczywiscie tak sie wszyscy rzuca)? ;) Mysle, ze kwestie platnosci kazdy bedzie juz zalatwial we wlasnym zakresie z Deckardem - bedzie to IMHO prostsze rozwiazanie, tym bardziej, ze konsole beda potem wedrowac do kazdego z osobna. Lista zapisow na konsole wyglada obecnie tak (ostatnia aktualizacja: 9. lutego 15:56): Costi - 1 sztuka Black_war - 1 sztuka leborg - 1 sztuka xacti - 1 sztuka C4Ctu5 - 1 sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Black_war 1 sztuka ;] A są jakieś różne x'y ;] ? tzn. można wybrać jakiegoś z dwoma padami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 @costi: tak, znalazlem chyba najtanszego rzetelnego przewoznika tyle, ze wolalbym wyslac calosc w jednej paczce (zeby raz a nie 5 placic za nadanie i marnowac pol dnia czekajac na kuriera;p, wiec jak ktos przypomni sobie dzien po tym jak wysle, ze chcialby konsole to ZABIJE). Ponegocjuje z nimi - moze daliby jakis upust, jak wezme wiecej sztuk. @Black_war: 2x maly pad nie bedzie problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jak jest w ogole z padami? Czy jest jakis wybor, ile ew. kosztuje drugi pad? Co do przesylki - jasne, dlatego oglosilem liste i zapisy, zeby miec nad tym jakas kontrole ;) Ustal jakis dzien zakonczenia skladania zamowien i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Kumpel wziąłby, ale nie ma pewności, czy nie natrafi na jajcarza/złodzieja/itp (nie mam na myśli, iż taki jesteś). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Mysle, ze to jest odpowiedni moment, aby ustalic jakos sposob platnosci: placimy z gory, na konto w PL/UK, czy jest opcja za pobraniem? Oczywiscie szczegoly adresowe na priv tylko dla zainteresowanych, ale sama procedure moznaby chyba juz dogadac? Jak rozumiem, Deckard wysyla zbiorcza paczke do rodziny w Polsce i stamtad wedruja pojedyncze konsole do wlasciwych odbiorcow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Za taką cene? Jasne ze pisze sie na xpudło. Tylko zeby wszystko sprawnie szło ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 leborg - dopisujemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 tez bym prosil o jednego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Dopisano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 @costi: paczka idzie do mojej matki (ktora mam nadzieje zrozumie co ma gdzie wyslac - joke). Z wysylka za pobraniem/po otrzymaniu nie ma problemu. Sam wolalbym taka opcje, zeby miec "w razie czego" swiety spokoj ;-) Co do padow - jak sie wykloce, moze beda po dwa w zestawie. Wybranie z malym to nie problem, co do ceny dodatkowego - dowiem sie jutro (wychodze wczesniej z roboty, na forum zawitam okolo 18-19) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 OK. Ja bym poprosil z malym padem. jesli bedzie opcja na dwa, to bardzo chetnie, ale niekoniecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Jeśli chodzi o mnie to dokładnie takie same wymagania jak costi ;] ew. może być jeden duży jeden mały... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 czym sie roznia male i duze pady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 gabarytami (jak sama nazwa wskazuje ;) ): http://en.wikipedia.org/wiki/Image:XboxOri...lController.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4Ctu5 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 To mnie też dopiszcie na jedną sztukę. Jesli chodzi o pady to podstawowy duży a jesli bedzie dodatkowy to mały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 @costi chodzilo mi raczej o to ktory lepszy ;) ja tez poprzosze jeden duzy jeden maly jak by mozna bylo ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 xacti: rzecz gustu ;) Jak grajac na playstation pad wydawal Ci sie jak skonstruowany dla dziewiecolatka i nadgarstki Cie po grze bolaly, to duzy lepszy:) W rpgi i gry "uzalezniajace" lepiej gra sie na duzym. Wyscigi i bijatyki podobno na malym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Deckardzie, są może tam memorki do ps2? Ile kosztują tam pady/memorki/kable i inne tego typu rzeczy tam? Jak są naprawdę tanie to ja się pisze =] (X-boxa bym wziął gdybym miał te 250 wolnych pln, ale na razie wole "modować" psa[; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) @Deckard { 1.a po ile jest tam sama gra FORZA motorsport? 2.i kiedy mniej wiecej zamierzasz te xboxy do polski wyslac? } 3.no i moze polecicie od razu pare gierek sportowych (typu PES) ? ;) 4.czy do xboxa mozna podlaczyc klawiature i myszke? chodzi mi o to, by pograc sobie w FPS'y gdy mi sie pad nie spodoba ;) 5. Jaka metoda przerabiac xboxa? chipem czy softwarowo? 6. Czy jak zmoduje chipem to bede mogl grac na kopiech bezpieczenstwa na xbox live? i to samo czy jak zmoduje sotwarowo to bede mogl? :) z gory dzieki za odp ;) Edytowane 10 Lutego 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 3.no i moze polecicie od razu pare gierek sportowych (typu PES) ? ;) tony hawki, ssxy, itd najlepiej wejdz na : 2504048[/snapback] 4.czy do xboxa mozna podlaczyc klawiature i myszke? chodzi mi o to, by pograc sobie w FPS'y gdy mi sie pad nie spodoba ;) mozna, np: http://news.teamxbox.com/xbox/6918/Play-Ha...Keyboard-Mouse/ http://xbox.gamespy.com/articles/565/565000p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...