xacti Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 ej to co w koncu z tymi xboxami od Deckard'a? ;) bo jesli cos sie okaze ze nie mozna jednak, to wolal bym o tym juz wiedziec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Deckard zamierasz nam co jakiś czas ;] Wszyscy nadal podjarani a ten co 3 dni gdzieś ucieka z tego tematu ;) Mógłbyś potwierdzić informację i czy w ogóle to wypali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jesli Deckard nie powie co i jak do max przyszlego piatku to bede niestety zmuszony wycofac swoja 'oferte' . :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 w sumie tez jestem zainteresowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Deckard zamierasz nam co jakiś czas ;] Wszyscy nadal podjarani a ten co 3 dni gdzieś ucieka z tego tematu ;)Mowilem cos o Hitchcocku? :P @DarkArrow - dopiszemy, jak sie Deckard okresli jak sytuacja stoi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 ;/ znajac zycie to nie wypali :( pewnie juz pudla zostaly wykupione :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Może jeszcze się uda.. deckarda nie było na forum od 5 dni, może coś mu wypadło.. Ja tam jestem jeszcze dobrej myśli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja tam dziekuje już. Wole kupic sobie juz xO albo wii niz czekac niewiadomo ile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 niestety jest do jutra lub wtorku Deckard sie nie odezwie to bede zmuszony wycofac sie z tej 'imprezy' . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Coz, czekamy na Deckarda, niech sie wypowie co z tym dalej. Swoja droga, jesli nie Deckard, to moze ma ktos jakiegos znajomego w UK, przez ktorego daloby sie taki zakup zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 no wiec nieststy jestem zmuszony wycofac sie z 'imprezy' . w razie czego jak Deckard sie odezwie a bede mial jeszcze kase to napisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Wydaje mi się, że akcja umarła.. trudno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 ;/ ja narazie odpadam... zobacze jak rozwinie sie to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 FM w promocji za 29,99 tak samo jak Fable i Halo 2 http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...ProduktID=10197 wszystko w tym sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 na allegro to samo się dzieje .... w sumie szkoda , bo używki będzie trudniej pchnąć za dobrą cenę :D Co do tematu : Xbox chyba IMHO umiera w planach wydawców :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 na allegro to samo się dzieje .... w sumie szkoda , bo używki będzie trudniej pchnąć za dobrą cenę :D Co do tematu : Xbox chyba IMHO umiera w planach wydawców :| Jak dla mnie to Xbox umarł gdy pojawił się X36 :wink: Czas już przejść na X36 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 dla mnie jeszcze nie, gdyż nie mam kasy :] ja ciągle gram w starsze hity na Xboxie i długo nie przestanę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Mnie Xbox interesuje w zasadzie tylko ze wzgledu na Media Center - interesujace mnie gry przeszedlem juz na... PC ;) Moze za wyjatkiem Jade Empire, ale to sie pewnie w koncu zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 No przecież na PC też jest ;) Co do xboxa to w sumie ja też byłem (a raczej nadal jestem) nastawiony pozytywnie w stosunku do kloca właśnie ze względu XBMC i łatwości przerabiania owej konsoli. Chyba nic nie cieszy jak drwina z posiadaczy PS3 czy X360, którzy narzekają na brak miejsca, gdy Ty, posiadacz old-gena (czy tam current-gena) cieszysz się 250gb zapełnionymi "kopiami bezpieczeństwa" - cytat z pewnej aukcji xboxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 OT: wiem, ze jest na PC. Piszac "to sie pewnie zmieni" mialem na mysli, ze nie jest jeszcze w moich lapkach ;) A na temat: moze juz pytalem, ale czy do Xboxa mozna jakos Wifi podlaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 No przecież na PC też jest ;) Co do xboxa to w sumie ja też byłem (a raczej nadal jestem) nastawiony pozytywnie w stosunku do kloca właśnie ze względu XBMC i łatwości przerabiania owej konsoli. Chyba nic nie cieszy jak drwina z posiadaczy PS3 czy X360, którzy narzekają na brak miejsca, gdy Ty, posiadacz old-gena (czy tam current-gena) cieszysz się 250gb zapełnionymi "kopiami bezpieczeństwa" - cytat z pewnej aukcji xboxa ;)Sprostowanie, w PS3 też idzie wymienić twardziela na inny, normalny. Ktoś chyba nawet wrzucał fotki z 160GB dyskiem w PS3. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witam, postanowilem wskrzesic temat w dobie next genow ;) W oczekiwaniu na nowy tv, a co za tym idzie na Xo, zastanawiam sie nad kupnem starego xbox'a. Przekonuje mnie bogata biblioteka scigalek i fpp. Jednak czy nie jest za pozno na kupno tej konsoli? Moze lepiej poczekac te kilka miesiecy i od razu zakupic Xo? Co o tym sadzicie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 IMO jeśli masz czekać kilka miesięcy , warto wziąć pierwszego Xa. Jego wartość mocno nie spadnie, a nagrasz się dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Poza tym Xbox jako Media Center jest poki co niepobity (kompow nie licze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Poza tym Xbox jako Media Center jest poki co niepobity (kompow nie licze).Powiem wiecej. On jest idealny. Mozesz wsadzic go do szafy i tak bedzie dzialac :wink: Sprzet jest nie do zajechania. Ma wade. Jest brzydki. Za to bardzo funkcjonalny i obecnie bardzo tani. Lecz obraz z dvd-video jest gorzej jakosci niz z przecietnego playera za 300-400 ale i tak duzo lepszy niz z mant i calego tego szajsu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam Planuję zakupić Xboxa, ale nie do grania tylko jako tanie media-center do odtwarzania Matroski/WMV/x264 w 1080p (fullHD). Pytania są dwa: Czy ma on wyjście HDMI lub jakiekolwiek inne, które przesłałoby sygnał fullHD? Czy ma on odpowiednią moc obliczeniową do odtwarzania filmów fullHD (Matroska/WMV/x264)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 [*]Czy ma on wyjście HDMI lub jakiekolwiek inne, które przesłałoby sygnał fullHD?nie [*]Czy ma on odpowiednią moc obliczeniową do odtwarzania filmów fullHD (Matroska/WMV/x264)?nie, nawet 720p plynnie nie odtworzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Gdzies slyszalem jakies opowiesci dziwnej tresci, ze mozna zmienic procek w Xboxie na szybszy, co pozwala sie cieszyc filmami 720p bez problemow. Wiadomo cos komus o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Można na celerona 1,4ghz ale w domowych warunkach podobno jest to arcytrudne ;) Nie wiem nie sprawdzałem... Ale! Są firmy zajmujące się sprzedażą choćby już zmodyfikowanych xboxów np. FriendTech DreamX-1480 troche drogi ale 720p sobie obejrzymy:) Jakby jeszcze udało się jakoś zaaplikować HDMI. A czy ktoś w Polsce zajmuje się wymianą procesora to zapewne wie tylko google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 OT: Może by tak przykleić ten wątek? Wtedy będą wszystkie w kolekcji (łatwo dostępne). Od siebie dodam że to bardzo dobra konsola, pierwsza która zaoferowała mi takie możliwości rozbudowy oprogramowania, filmy, aplikacje, gry, twardy dysk. Miło wspominam acz muszę się zgodzić z tymi co narzekają na jej wygląd :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...