PiPoL Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Pod zasilaczem mam miejsce na wentylator. Ale ma ono 8 cm na 8 cm. Czy moge tam kupić wentylator 9 na 9, albo 12 na 12? Czy ma być 8 na 8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Musi być 8cmx8cm, większy nie pasowałby do mocowań i nie wykorzystałbyś jego możliwości, chyba, żebyś wyciął większy otwór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Czy mógłby mi ktoś pomóc w wyborze najlepszego wiatraka? Z tej strony: http://www.4max.pl/pgrupa.asp?gg=76&g=77 interesuja mnie tylko standardowe, bez diod. Z góry dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 To zależy ile kasy chcesz na to wydać, z droższych najlepszym rozwiązaniem jest Papst (bardzo ciche) lub tanszy Zalman ZM-F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...