Zygio Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mam Celerona 4A 2.4Ghz Northwood i chce go podkręcić ale dowiedziałem sie że ma blokada mnożnika. Po zmianie FSB podkręciłem na 3.2Ghz (inaczej sie nie dało) i zaraz po włączeniu windowsa komp sie wyłączył. Jakie zastosować chłodznie (mam lipny Intelowski BOXowski wentylatorek z radiatorem) i co zrobić żeby sytem był stabilny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygio Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Więc jak zmienie zasilacz to system będzie stabilny czy poprostu to piszesz bo zasilacz jest słaby o czym wiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Poprstu nawet jak zmienisz chłodzienie i procek pójdzie na 3,2 GH to modliłbym sie ze sie nie spali zasilacz i nie pociągnie ze sobą procka,mobo,dysku,grafy...... :/ Najpierw zmień zasilacz potem chłodzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygio Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jaki zasilacz mam sobie kupić? A jak będę miał już go to jakie chłodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jakiegoś chiewteca 360W wystarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...