Crevw Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Troche niecenzuralne pytanko... Jak sie wczesać do kompa w sieci osiedlowej - mam adres IP, oczywiście tylko i wyłącznie w szczytnych celach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Jak w szczytnych to ich popros i sami cie podlacza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Cytat Troche niecenzuralne pytanko... Jak sie wczesać do kompa w sieci osiedlowej - mam adres IP, oczywiście tylko i wyłącznie w szczytnych celach Udostępniasz w sieci plik z trojanem - nazywasz go tak żeby każdy otworzył np. Winamp 3.2, Hot Girls, sex.... Ofiara instaluje w tym momencie sobie sama, a ty możesz działać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Cytat Cytat Troche niecenzuralne pytanko... Jak sie wczesać do kompa w sieci osiedlowej - mam adres IP, oczywiście tylko i wyłącznie w szczytnych celach Udostępniasz w sieci plik z trojanem - nazywasz go tak żeby każdy otworzył np. Winamp 3.2, Hot Girls, sex.... Ofiara instaluje w tym momencie sobie sama, a ty możesz działać :) A skąd coś takiego wziąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Cytat A skąd coś takiego wziąć?Z netu :!: :lol: Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a jest jakiś którego "gorąco" polecacie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...