lspider Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Napisz jakią masz dokładnie pamięć. To na 100% 3200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Tak ... 400 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dobra ... zmniejszyłem taktowanie procka na 1.3 giga (mam athlona 3000xp+) i restarty eh (żebym nie wykrakał) ucichły ... Sprawdzałem to na grze Hard Truck II ... po jakis 10 minutach wyszedłem do windowsa w czasie gry ... Co to może być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Problem chyba rozwiązany ... ale nie wiem czemu płyta jest tak nie stabilna ... Wystarczyło zmniejszyć taktowanie procesora ... Ale przecież 3000xp+ powinien miec standardowe taktowania 2.2 wiec czemu jest tak nie stabilny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dlaczego musze musze miec ustawione 1.3 taktowanie na athlonie 3000xp+ aby komputer działał stabilnie ... czy przy wyższym taktowaniu zasilacz pada? Pomóżcie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Widze, że rozmawiam sam ze sobą ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 No to teraz juz ci chyba nikt nie odpowie po takim przedstawieniu... :P To nie jest czat zeby po kilka razy pisac to samo! :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Za to co teraz powiem należy mi się duuuuże piwo ;) Widzę że tylko ja wiem co jest nie tak. Winne są w 1000000% pamięci. Pewnie jakieś nie firmowe badziewia. Asus A7V8X-X nienawidzi niefirmówek. Toleruje tylko Kingmax'y, Kingstony itp. Wiem to z doświadczenia. Jeśli po zmianie pamięci na firmówki nadal się to będzie działo to możecie mi jaja uciąć ;] Kup sobie pożądne pamięci to wtedy pogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Problemem mogą być rzeczywiście pamięci, ale zanim zaczniesz coś wymieniać radzę pogrzebać najwierw w systemie. Sprawdź czy masz wgrane najnowsze steowniki i wszystkie updaty do windowsa. Możesz tez wgrać najnowszego BIOSa. Jeżeli to nie pomoże to dopiero wtedy pomyśl o wymianie podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Może lepiej przed zakupem pożycz od kogoś jakieś dobre pamięci i przetestuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kwiecień dobra ... ide do sklepu oddać te 128 nie wiadomo jakiej firmy pamięci i kupić Kingstony 256 mb w innym, ... może wpierw pożycze od kumpla 256 ale nie wiem jakiej on ma je firmy i w dodatku są tylko 266 mhz ... Dzieki ... UpDate :)) Ta moja pamięc jest tajemniczej firmy Elixir :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kwiecień Chyba wyśle Ci całe 2 piwa ... i nie utne Ci jaj :) Dzięki !!! już wszystko elegancko śmiga na dysku 5400obr hehe :D Dzieki ps. Temat można zamknać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelaswww Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 mam taki sam problem. tez podejrzewalem temp, pamieci, zasilacz, padnieta grafike. wiec dalem do serwisu, a tam wyszlo ze wszystkie podzespoly sa ok. wystarczylo, ze podlaczyli swoj dysk i komputer od razu zaczal smigac. mam dwa dyski na jednej tasmie wiec albo sie gryza albo ktorys jest padniety. niestety jeszcze nie mialem czasu sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...