BeeCOOLLL Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam Mam takie pytanie mam 200gb dysk i dawno go nie fragmentowalem. Ostatnio wlazlem w te narzedzia do fragmentowania te co z wina sa dostepne i jak sie okazalo ze wszystkie partycjie wymagaja defragmentacji ale jest jeden problem ze jak przepuscmy uruchamiam defragmentacjie partycji c (to nie jest part. sys) to po uruchomieniu mija jakies 3min i wywala mi ze formatowanie zakonczono z tym ze wyskakuje cala lista plikow ktorych nie moze zdefragmentowac Dlaczego tak sie dzieje ??? Czy moge cos z tym zrobic??? czy ma to zwiazek ze win juz dlugo stoi?? Z gory Wielkie THX i pozdro jesli byl juz kiedys taki temat to SRY ale nie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam Mam takie pytanie mam 200gb dysk i dawno go nie fragmentowalem. Ostatnio wlazlem w te narzedzia do fragmentowania te co z wina sa dostepne i jak sie okazalo ze wszystkie partycjie wymagaja defragmentacji ale jest jeden problem ze jak przepuscmy uruchamiam defragmentacjie partycji c (to nie jest part. sys) to po uruchomieniu mija jakies 3min i wywala mi ze formatowanie zakonczono z tym ze wyskakuje cala lista plikow ktorych nie moze zdefragmentowac Dlaczego tak sie dzieje ??? Czy moge cos z tym zrobic??? czy ma to zwiazek ze win juz dlugo stoi?? Z gory Wielkie THX i pozdro jesli byl juz kiedys taki temat to SRY ale nie znalazlemmozna cos z tym zrobic , polecam programik : Perfect Disk Natomiast czemu nie moze zrobic , prawdopodobnie ma za malo miejsca zeby scalic dany plik w jednosc i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam Mam takie pytanie mam 200gb dysk i dawno go nie fragmentowalem. Ostatnio wlazlem w te narzedzia do fragmentowania te co z wina sa dostepne i jak sie okazalo ze wszystkie partycjie wymagaja defragmentacji ale jest jeden problem ze jak przepuscmy uruchamiam defragmentacjie partycji c (to nie jest part. sys) to po uruchomieniu mija jakies 3min i wywala mi ze formatowanie zakonczono z tym ze wyskakuje cala lista plikow ktorych nie moze zdefragmentowac Dlaczego tak sie dzieje ??? Czy moge cos z tym zrobic??? czy ma to zwiazek ze win juz dlugo stoi?? Z gory Wielkie THX i pozdro jesli byl juz kiedys taki temat to SRY ale nie znalazlem do defraga polecam "O&O Defrag" - małe, szybkie i radzi sobie z małą ilościa miejsca na dysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeCOOLLL Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 malo mijsca hmm to chyba odpada mam na tych 200gb 4 partycjia w tym akurat c ma okolo 40gb wolnego miejsca jest okolo 40% ale ok dzieki poszukam tych programow i obacze jak bede mial jakis problem odezwe sie na pewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam Mam takie pytanie mam 200gb dysk i dawno go nie fragmentowalem. Ostatnio wlazlem w te narzedzia do fragmentowania te co z wina sa dostepne i jak sie okazalo ze wszystkie partycjie wymagaja defragmentacji ale jest jeden problem ze jak przepuscmy uruchamiam defragmentacjie partycji c (to nie jest part. sys) to po uruchomieniu mija jakies 3min i wywala mi ze formatowanie zakonczono z tym ze wyskakuje cala lista plikow ktorych nie moze zdefragmentowac Dlaczego tak sie dzieje ??? Czy moge cos z tym zrobic??? czy ma to zwiazek ze win juz dlugo stoi?? Z gory Wielkie THX i pozdro jesli byl juz kiedys taki temat to SRY ale nie znalazlem do defraga polecam "O&O Defrag" - małe, szybkie i radzi sobie z małą ilościa miejsca na dysiu mialem O&O , ale nie radzil sobie z plikim wymiany i plikami do ktorych nie ma dostepu ( offline ) perfect go zjadl na sniadanko :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeCOOLLL Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mam jeszcze taka prosbe jak byscie mogli mi jakis link dac do Perfect Disk wpisuje w google i nie moge znalesc :/ thc z gory wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mam jeszcze taka prosbe jak byscie mogli mi jakis link dac do Perfect Disk wpisuje w google i nie moge znalesc :/ thc z gory wielkie dziwne bo mi na googlach jako 1sze znalazł :lol: http://www.raxco.com/products/downloadit/p...00_download.cfm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...