burro Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Ostało mi sie toeche pieniazków i postanowilem sobie kupic fona. Najlepeij jak by miał MP3. Myśle nad Simens SL45. Acha... ta śmieszna nokia (5510 czy cos - ta taka z full keybordem) odpada. Nie wiem w ogole jakie inne telefony w tej cenie maja mp3... macie jakieś propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 sl45i za niecałe 2 banki + większa karta. Co prawda moja siora go miała, po 2 miechach 2 przyciski na klawie nie działały - wymienili na nowy i zabrali karte z numerami tel :D. Potem po pół roku wyświetlacz się wylał... Tym razem karte zostawili i yakotako dożył końca umowy (ale wieszał się w lecie, pisał sesemesy nie tam, gdzie trzeba, czasami jakieś krzaki w nich wychodziły, łączył się ze złymi numerami tel. 8O ) Tragedia jednym słowem. ALe są ludzie, którzy chwalą go sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 za 300zł.... daj sobie spokój lepiej. Nie ma porządnego ...Siemens SL45 to szajs. 5510 jest brzydka i duża. Kup sobie lepiej odtwarzacz. Creative MuVo 128mb za 319zł i ci styknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 za 300zł.... daj sobie spokój lepiej. Nie ma porządnego ...Siemens SL45 to szajs. 5510 jest brzydka i duża. Kup sobie lepiej odtwarzacz. Creative MuVo 128mb za 319zł i ci styknie. Ostało mi sie toeche pieniazków i postanowilem sobie kupic fona.On chce kupić FONA, a nie odtwarzacz mp3. Po 2 kupowanie muvo 128mega za ponad 300zyta to dla mnie paranoya, już wolałbym mocno zaryzykować i kupić tego sl45i i dokupić kartę, nawet jeżeli miałbym klnąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 czyli ten sl45 to taki straszny awaryjniak ? Bo na alego to w sumie to co 2 co sprzedaja to ma jakas wade :/ Sam nie wiem czy ryzykowac. Jaki w ogole telefon polecasie za 200-300zl (linki do alegro do pewnych sprzedawców mile widziane :]]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 wg wielu ludzi sl45i to szjs, ale tez bardzo wielu uwaza to za genialny fonik :) a wg mnie na allegro co 2 to uwalony dlatego, ze jak jest sprawny to nikt nie bedzie sie pozbywal tego cuda :] aha i ja tez aktualnie szukam sl45i ;) a co do problemow mart!nek to powinien pomoc updejt softu do v56 :] a jak bedziesz kupowal to najlepiej odbior osobisty i sprawdzaj to co tu pisza : http://www.siemenssl45i.gsmhosting.net/boa...opic.php?t=3964 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 a co do problemow mart!nek to powinien pomoc updejt softu do v56 :]Soft na jebniętą klawe i rozlany wyświetlacz (imho) dużo nie pomoże :] I rzeczywiście, jeżeli komuś się trafi niewalący się sl, to raczej głupota by było go sprzedawać, bo za taką cenę takie możliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 mart!nek - ok, na klawe i wyswietlacz nie pomoze :] ale cos takiego moze zdarzyc sie kazdemu ;) kumplowi od razu po zakupie SE t630 vibra nie dzialala :] a ja teraz mam na oku aukcje slki z nie do konca zialajaca klawiaturka ;) tzn kwestia wyczyszczenia mam nadzieje :] a jak cos to dorzuce 40 dyszki na folie klawiaturki i bedzie git :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...