Skocz do zawartości
burro

Sychawka z MP3 do 300zl

Rekomendowane odpowiedzi

Ostało mi sie toeche pieniazków i postanowilem sobie kupic fona.

Najlepeij jak by miał MP3.

Myśle nad Simens SL45. Acha... ta śmieszna nokia (5510 czy cos - ta taka z full keybordem) odpada.

Nie wiem w ogole jakie inne telefony w tej cenie maja mp3... macie jakieś propozycje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sl45i za niecałe 2 banki + większa karta. Co prawda moja siora go miała, po 2 miechach 2 przyciski na klawie nie działały - wymienili na nowy i zabrali karte z numerami tel :D. Potem po pół roku wyświetlacz się wylał... Tym razem karte zostawili i yakotako dożył końca umowy (ale wieszał się w lecie, pisał sesemesy nie tam, gdzie trzeba, czasami jakieś krzaki w nich wychodziły, łączył się ze złymi numerami tel. 8O ) Tragedia jednym słowem. ALe są ludzie, którzy chwalą go sobie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 300zł.... daj sobie spokój lepiej. Nie ma porządnego ...Siemens SL45 to szajs. 5510 jest brzydka i duża. Kup sobie lepiej odtwarzacz. Creative MuVo 128mb za 319zł i ci styknie.

Ostało mi sie toeche pieniazków i postanowilem sobie kupic fona.

On chce kupić FONA, a nie odtwarzacz mp3. Po 2 kupowanie muvo 128mega za ponad 300zyta to dla mnie paranoya, już wolałbym mocno zaryzykować i kupić tego sl45i i dokupić kartę, nawet jeżeli miałbym klnąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli ten sl45 to taki straszny awaryjniak ?

Bo na alego to w sumie to co 2 co sprzedaja to ma jakas wade :/

Sam nie wiem czy ryzykowac.

Jaki w ogole telefon polecasie za 200-300zl (linki do alegro do pewnych sprzedawców mile widziane :]])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg wielu ludzi sl45i to szjs, ale tez bardzo wielu uwaza to za genialny fonik :)

a wg mnie na allegro co 2 to uwalony dlatego, ze jak jest sprawny to nikt nie bedzie sie pozbywal tego cuda :]

aha i ja tez aktualnie szukam sl45i ;)

a co do problemow mart!nek to powinien pomoc updejt softu do v56 :]

a jak bedziesz kupowal to najlepiej odbior osobisty i sprawdzaj to co tu pisza :

http://www.siemenssl45i.gsmhosting.net/boa...opic.php?t=3964

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do problemow mart!nek to powinien pomoc updejt softu do v56 :]

Soft na jebniętą klawe i rozlany wyświetlacz (imho) dużo nie pomoże :]

I rzeczywiście, jeżeli komuś się trafi niewalący się sl, to raczej głupota by było go sprzedawać, bo za taką cenę takie możliwości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mart!nek - ok, na klawe i wyswietlacz nie pomoze :] ale cos takiego moze zdarzyc sie kazdemu ;) kumplowi od razu po zakupie SE t630 vibra nie dzialala :] a ja teraz mam na oku aukcje slki z nie do konca zialajaca klawiaturka ;) tzn kwestia wyczyszczenia mam nadzieje :] a jak cos to dorzuce 40 dyszki na folie klawiaturki i bedzie git :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi