ziom Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 mam p4 2,0 i plyte glowna intel 845ebg2 z biosem ami, mnoznik z tego co czytam jest zablokowany ale w biosie nie znalazlem opcji podkrecania fsb wiec pytam jak mam podkrecic tego proca ?? i czy zmienic wentylatorka??? PLIS niech ktos pomoze a jak gdzies na forum juz to jest dajcie link POMOCYYYYYY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Na tej płycie raczej nie pokręcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 8O :(:(:(:(:( buuuuu musi sie dac jakoooos kurna dalem za ta plyte 900zl 2 lata temu i co teraz do kosza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2004 No to masz nauczkę co do kupowania płyt intela ..... ale przynajmniej jest stabilna ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 stabilna to malo powiedziane bo chodzi jak maslo i NIGDY mi sie jeszcze komp nie zawiesil od 2 lat ! a moze to normalne? nie wiem mi sie wydaje ze nie bo jak daaaawno temu mialem celeronka 366 to sie zawieszal co chwile :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ej ludzie a da sie jakims progsem z poziomu windowsa zmienic fsb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie ma programow do podkrecania procka chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Są, ale jak nie masz takiej opcji w biosie, to raczej nie będą działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Można spóbować programem do zmiany FSB - ale musiałbyś dokładnie wiedzieć jaki masz układ do generowania częstotliwości - bo nie zawsze wykrywa poprawnie - a i tak nie ma pewności że będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...