Skocz do zawartości
Slayer

Dostałem znowu Bana na www.frazpc.pl :-D

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co? Ten Vegita to istny oszołom. Ja nie mogę....JA STRAJKUJĘ!! Ten koleś jest żywcem wyciągnięty z kreskówki. :lol: :lol: Dał mi bana, bo śmiałem napisać, że nonsensem jest napisanie, że karta jest szybsza, bo ma 100 punktów więcej od reszty kart w 3D Marku....nie no koleś pewnie nałogowo czyta Komputer Świat, gdzie piszą, że karty AGPx8 są 2 razy szybsze( każde! :lol: ). 8) :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wytrzymam- zobaczcie komentarze w najnowszej recenzjii Radeonów 8500- zgniłem z gościa. :lol: :lol: :lol: 8)

http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/k/115-57

Biedny Vegita...taki guru komputerowy nawet biosu w karcie krafiki nie umie zmienić tłumacząc, że wszytko powinno działać, a jak nie, to do serwisu oddać :lol: :lol: Nie po to od 8 lat siedzę w kompach(PC), żeby teraz takie teksty czytać......Szkoda Vegi....a myślałem, że nie jesteś debilem i lamerem. Vegita jest najdoskonalszym przykładadem lamera jaki znam. Tru Tru.....wcale się z tego cieszyć nie chcę. :( :twisted: Dobrze, że Frazir nie wali takich tekstów. 8) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

)

wiedzialem, ze ks jest denna gazeta, ale zeby pisac,. ze karty 8x sa 2x shybshe od 4x, to njush jest lol!!!!!!!!!!!!

Właśnie przeglądałem Komputer Świat kolegi( na serio- o zgrozo, chyba nie myślicie, że ja..... :lol: ) a tam pisze taka samo, tylko jeżeli chodzi o karty na AGPx2 i AGPx4. :D No cóż......A jeżeli chodzi o to, to polecam artykół na www.nvidia.pl o kartach Geforce 3- takie porównanie było. To tam z kolejii żeby wysilić karty na maxa, to zmienili AGPx4 na AGPx2, bo wyszło, że karty lepiej zaczeły się kręcić, a strata prędkości wyniosły 1% :) ! No i mieli leprze wyniki jak wiadomo. Ciekawy motyw.. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki guru komputerowy nawet biosu w karcie krafiki nie umie zmienić tłumacząc, że wszytko powinno działać, a jak nie, to do serwisu oddać :lol:  :lol:

Slayer często mam inne od Vegity zdanie ale teraz ma rację. Nie po to wyje...sz 600 lub więcej zetów żeby od razu zmieniać biosy w karcie. Karta powinna być na 100% sprawna w takim stanie jak wyszła od producenta. Nie ma tu nic do rzeczy że wymiana biosu to 5 min roboty, nie każdy ma ochotę to robić lub ponosić tez 1% ryzyka. Sam w swoim R8500 biosy wymieniałem wielokrotnie ale to moja decyzja i moje ryzyko. Równie dobrze jak byś kupił nówkę BMW i by silnik dobrze nie pracował to mogliby powiedzieć: wymień se pan oprogramowanie od wtrysku to będzie śmigało :D "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki guru komputerowy nawet biosu w karcie krafiki nie umie zmienić tłumacząc, że wszytko powinno działać, a jak nie, to do serwisu oddać :lol:  :lol:

Slayer często mam inne od Vegity zdanie ale teraz ma rację. Nie po to wyje...sz 600 lub więcej zetów żeby od razu zmieniać biosy w karcie. Karta powinna być na 100% sprawna w takim stanie jak wyszła od producenta. Nie ma tu nic do rzeczy że wymiana biosu to 5 min roboty, nie każdy ma ochotę to robić lub ponosić tez 1% ryzyka. Sam w swoim R8500 biosy wymieniałem wielokrotnie ale to moja decyzja i moje ryzyko. Równie dobrze jak byś kupił nówkę BMW i by silnik dobrze nie pracował to mogliby powiedzieć: wymień se pan oprogramowanie od wtrysku to będzie śmigało :D "

Znowu to samo.....jest tutaj coś, co mi się nie podoba. Skoro recenzant porównuje karty, to powinien dać szansę na równą walkę. Byłoby paranoją, gdyby np. porównywać kartę Geforce 3 mojącą w pudełku sterowniki np. w wersjii 12.40 i tą samą kartę, ale na sterownikach 30.80. ,,No przecież ma działać"- :lol: :lol: 8O To samo jest z biosem! To jest BZDURA! Dla mnie jest to zwykły brak wiedzy ....gorzej! Zwykłe lamerstwo, bo nie mając pojęcia o takich błachych sprawach, pisze się takie głupoty i jeszcze robi gość z siebie pseudo- znawce. To jest zwykłe idioctwo. Wiem, że nie każdy potrafi to zrobić, ale po to są serwisy, żeby poczytać, poszukać. A jak nie, no to powinno się kupować zintegrowane karty na płytach. :twisted:

Myślę, że moja hmmm.......agresja na biednego bogobojnego Vegite :twisted: wyszła z tego, że koleś jest poniżej mojego poziomu w tych sprawach. A ja po prostu nie lubię głupoty :twisted: 8)

Napiszę to, co śpiewa Kazik- ,,Znacie się, czy się nie znacie?!" 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slayer: wychodzimy z założenia że produkt który kupujesz ma być na 100% sprawny i tego ma prawo żądać nabywca.

Pytanie:

czy radeon z biosem 7002 nie uruchamiający się na mobo KT266A jest sprawny ???

Odpowiedź jedyna sensowna:

NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu jest problem- kolega ma takie mobo i chula tam moja karta aż miło. Wniosek? Vegita nie potrafi sprzętu zainstalować albo po prostu rachunek losowy. Wniosek 2? Trzeba dojść, o co chodzi, a nie pieprzyć, że to wina biosu karty od razu. Lamer z Vegity i tyle :twisted:

A u mnie jest właśnie bios 7002...szkoda, że nie ma możliwości jego wymiany....ot, taki model się trafił :? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do Komputer Świata- na www.frazpc.pl co raz widziałem u nich reklamę tego...a co i rusz zachwalanie :lol: :lol: Kompuer - Eksperta w tak zwanych ,,news"( czyt. niuuuuósach" :lol: ). To wszystko tłumaczy :twisted:

Vegita lamą był jest i będzie....chyba, że zacznie recenzować najnowsze odcink Dragon Balla- on na pewno lepiej się zna na tym :lol: :lol: :twisted: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też nie mam AGP 4x i wcale mnie to nie martwi  :D 

a co do podkręcania to nie robie tego bo gierki chodzą mi dobrze  :P a kilka 3dmarków wiecej mnie nie obchodzi

moze troche nie w temacie ale uaktywnilem w linuxie agpx4 i komputer ma zwisy po 3 minutach rtcw lub q3. wiec zostaje przy agpx2 ktore na linuxie i tak smiga 25% szybciej niz agpx4 na windowsie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cały ten frazpc to serwis dla lamerów. Pisałem już o tym. Faktem jest, że karta powinna działać od razu. Recenzent może się jednak pokusić o wymianę biosu jako i napiętnowanie producenta. Czytelnik ma więc wtedy przegląd sytuacji i wie, że w razie czego może ten bios uaktualnić, a jak tego nie będzie chciał robić, to karty nie kupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, zobaczcie ich nowy news. Vegita ( lamer :lol: ) brącha coś do Tomshardware :lol: Uważa, że podkręcili 2Ghz P4 do 3,6 Ghz :) No cóż. Regóła potwierdza się w praktyce. Tylko co taki lamer może.....no cóż.

Lamer lamerem na wieki wieków lamer :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, zobaczcie ich nowy news. Vegita ( lamer :lol: )  brącha coś do Tomshardware :lol: Uważa, że podkręcili 2Ghz P4 do 3,6 Ghz :)  No cóż. Regóła potwierdza się w praktyce. Tylko co taki lamer może.....no cóż. 

Lamer lamerem na wieki wieków lamer :twisted:

Oczywiście procek jest prawdopodobnie podkręcony, tyle, że rzecz jasna nie jest to willamette 2 GHz lecz pewnie Northwood 2,8 confidetial.

A ich lamerstwo już przestaje byc śmieszne....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi