Slayer Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Wiecie co? Ten Vegita to istny oszołom. Ja nie mogę....JA STRAJKUJĘ!! Ten koleś jest żywcem wyciągnięty z kreskówki. :lol: :lol: Dał mi bana, bo śmiałem napisać, że nonsensem jest napisanie, że karta jest szybsza, bo ma 100 punktów więcej od reszty kart w 3D Marku....nie no koleś pewnie nałogowo czyta Komputer Świat, gdzie piszą, że karty AGPx8 są 2 razy szybsze( każde! :lol: ). 8) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Hihi, co za lol z niego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 wiedzialem, ze ks jest denna gazeta, ale zeby pisac,. ze karty 8x sa 2x shybshe od 4x, to njush jest lol!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Nie wytrzymam- zobaczcie komentarze w najnowszej recenzjii Radeonów 8500- zgniłem z gościa. :lol: :lol: :lol: 8) http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/k/115-57 Biedny Vegita...taki guru komputerowy nawet biosu w karcie krafiki nie umie zmienić tłumacząc, że wszytko powinno działać, a jak nie, to do serwisu oddać :lol: :lol: Nie po to od 8 lat siedzę w kompach(PC), żeby teraz takie teksty czytać......Szkoda Vegi....a myślałem, że nie jesteś debilem i lamerem. Vegita jest najdoskonalszym przykładadem lamera jaki znam. Tru Tru.....wcale się z tego cieszyć nie chcę. :( :twisted: Dobrze, że Frazir nie wali takich tekstów. 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 ) wiedzialem, ze ks jest denna gazeta, ale zeby pisac,. ze karty 8x sa 2x shybshe od 4x, to njush jest lol!!!!!!!!!!!! Właśnie przeglądałem Komputer Świat kolegi( na serio- o zgrozo, chyba nie myślicie, że ja..... :lol: ) a tam pisze taka samo, tylko jeżeli chodzi o karty na AGPx2 i AGPx4. :D No cóż......A jeżeli chodzi o to, to polecam artykół na www.nvidia.pl o kartach Geforce 3- takie porównanie było. To tam z kolejii żeby wysilić karty na maxa, to zmienili AGPx4 na AGPx2, bo wyszło, że karty lepiej zaczeły się kręcić, a strata prędkości wyniosły 1% :) ! No i mieli leprze wyniki jak wiadomo. Ciekawy motyw.. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 taki guru komputerowy nawet biosu w karcie krafiki nie umie zmienić tłumacząc, że wszytko powinno działać, a jak nie, to do serwisu oddać :lol: :lol:Slayer często mam inne od Vegity zdanie ale teraz ma rację. Nie po to wyje...sz 600 lub więcej zetów żeby od razu zmieniać biosy w karcie. Karta powinna być na 100% sprawna w takim stanie jak wyszła od producenta. Nie ma tu nic do rzeczy że wymiana biosu to 5 min roboty, nie każdy ma ochotę to robić lub ponosić tez 1% ryzyka. Sam w swoim R8500 biosy wymieniałem wielokrotnie ale to moja decyzja i moje ryzyko. Równie dobrze jak byś kupił nówkę BMW i by silnik dobrze nie pracował to mogliby powiedzieć: wymień se pan oprogramowanie od wtrysku to będzie śmigało :D " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ja mam AGP 2 max wiec 4 mi nei grozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 taki guru komputerowy nawet biosu w karcie krafiki nie umie zmienić tłumacząc, że wszytko powinno działać, a jak nie, to do serwisu oddać :lol: :lol:Slayer często mam inne od Vegity zdanie ale teraz ma rację. Nie po to wyje...sz 600 lub więcej zetów żeby od razu zmieniać biosy w karcie. Karta powinna być na 100% sprawna w takim stanie jak wyszła od producenta. Nie ma tu nic do rzeczy że wymiana biosu to 5 min roboty, nie każdy ma ochotę to robić lub ponosić tez 1% ryzyka. Sam w swoim R8500 biosy wymieniałem wielokrotnie ale to moja decyzja i moje ryzyko. Równie dobrze jak byś kupił nówkę BMW i by silnik dobrze nie pracował to mogliby powiedzieć: wymień se pan oprogramowanie od wtrysku to będzie śmigało :D " Znowu to samo.....jest tutaj coś, co mi się nie podoba. Skoro recenzant porównuje karty, to powinien dać szansę na równą walkę. Byłoby paranoją, gdyby np. porównywać kartę Geforce 3 mojącą w pudełku sterowniki np. w wersjii 12.40 i tą samą kartę, ale na sterownikach 30.80. ,,No przecież ma działać"- :lol: :lol: 8O To samo jest z biosem! To jest BZDURA! Dla mnie jest to zwykły brak wiedzy ....gorzej! Zwykłe lamerstwo, bo nie mając pojęcia o takich błachych sprawach, pisze się takie głupoty i jeszcze robi gość z siebie pseudo- znawce. To jest zwykłe idioctwo. Wiem, że nie każdy potrafi to zrobić, ale po to są serwisy, żeby poczytać, poszukać. A jak nie, no to powinno się kupować zintegrowane karty na płytach. :twisted: Myślę, że moja hmmm.......agresja na biednego bogobojnego Vegite :twisted: wyszła z tego, że koleś jest poniżej mojego poziomu w tych sprawach. A ja po prostu nie lubię głupoty :twisted: 8) Napiszę to, co śpiewa Kazik- ,,Znacie się, czy się nie znacie?!" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Slayer: wychodzimy z założenia że produkt który kupujesz ma być na 100% sprawny i tego ma prawo żądać nabywca. Pytanie: czy radeon z biosem 7002 nie uruchamiający się na mobo KT266A jest sprawny ??? Odpowiedź jedyna sensowna: NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 I tu jest problem- kolega ma takie mobo i chula tam moja karta aż miło. Wniosek? Vegita nie potrafi sprzętu zainstalować albo po prostu rachunek losowy. Wniosek 2? Trzeba dojść, o co chodzi, a nie pieprzyć, że to wina biosu karty od razu. Lamer z Vegity i tyle :twisted: A u mnie jest właśnie bios 7002...szkoda, że nie ma możliwości jego wymiany....ot, taki model się trafił :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 OK, każdy zostaje przy swoim zdaniu, w końcu to wolny kraj :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 A co do Komputer Świata- na www.frazpc.pl co raz widziałem u nich reklamę tego...a co i rusz zachwalanie :lol: :lol: Kompuer - Eksperta w tak zwanych ,,news"( czyt. niuuuuósach" :lol: ). To wszystko tłumaczy :twisted: Vegita lamą był jest i będzie....chyba, że zacznie recenzować najnowsze odcink Dragon Balla- on na pewno lepiej się zna na tym :lol: :lol: :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 ja mam AGP 2 max wiec 4 mi nei grozi Super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 ja też nie mam AGP 4x i wcale mnie to nie martwi :D a co do podkręcania to nie robie tego bo gierki chodzą mi dobrze :P a kilka 3dmarków wiecej mnie nie obchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ja też nie mam AGP 4x i wcale mnie to nie martwi :D a co do podkręcania to nie robie tego bo gierki chodzą mi dobrze :P a kilka 3dmarków wiecej mnie nie obchodzi moze troche nie w temacie ale uaktywnilem w linuxie agpx4 i komputer ma zwisy po 3 minutach rtcw lub q3. wiec zostaje przy agpx2 ktore na linuxie i tak smiga 25% szybciej niz agpx4 na windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 cały ten frazpc to serwis dla lamerów. Pisałem już o tym. Faktem jest, że karta powinna działać od razu. Recenzent może się jednak pokusić o wymianę biosu jako i napiętnowanie producenta. Czytelnik ma więc wtedy przegląd sytuacji i wie, że w razie czego może ten bios uaktualnić, a jak tego nie będzie chciał robić, to karty nie kupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Hej, zobaczcie ich nowy news. Vegita ( lamer :lol: ) brącha coś do Tomshardware :lol: Uważa, że podkręcili 2Ghz P4 do 3,6 Ghz :) No cóż. Regóła potwierdza się w praktyce. Tylko co taki lamer może.....no cóż. Lamer lamerem na wieki wieków lamer :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Hej, zobaczcie ich nowy news. Vegita ( lamer :lol: ) brącha coś do Tomshardware :lol: Uważa, że podkręcili 2Ghz P4 do 3,6 Ghz :) No cóż. Regóła potwierdza się w praktyce. Tylko co taki lamer może.....no cóż. Lamer lamerem na wieki wieków lamer :twisted: Oczywiście procek jest prawdopodobnie podkręcony, tyle, że rzecz jasna nie jest to willamette 2 GHz lecz pewnie Northwood 2,8 confidetial. A ich lamerstwo już przestaje byc śmieszne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...