Mar_lesniewski Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam. Mam taki pewnien problem posiadam lacze bezprzewodowe i win xp pro. Po konfiguracji wszystkiego czyli wpisaniu hasla itp. uruchamiam internet explorera i wszystko dziala tzn uakzuja sie strony, jednak kiedy chce pograc przez jakas gre przez net-a nie wiem pokroju warcrafta 3(nawet mam orginala:)) to wyskakuje taki komunikat ze nalezy skonsultowac sie z dostawca uslug internetowych lub polaczyc sie z internetem czym to moze byc spowodowane??. Pytalem sie czlowieka ktory to udostepnia on nic nie blokuje na serwerze. A u niego wszystko ladnie chodzi i gry i nawet programy pod p2p;). Jesli ktos wie czym to moze byc spowodowane prosil bym o odpowiedz i pomoc. Z gory dziekuje. Fierwall nie jest uruchomiony a system to Widnows Xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Sproboj wylaczyc firewalla w Windowsie XP lub jesli juz to zrobiles i zainstalowales wlasnego to go poprostu odpowiednio skonfigururoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...