RBK_20 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam! 2 dni temu z ciekawości jeden z folderów na partycji NTFS uczyniłem prywatnym i włączyłem dla niego szyfrowanie danych. W między czasie miałem awarię wingrozy (czyściłem rejestr) i musiałem nałożyć nową instalację xp na tę starą. Po tym zabiegu windows odżył, ale za chiny nie mogę odczytac żadnego pliku z tego folderu (zdjęcia, pliki tkstowe itp.) Oczywiście odznaczenie opcji szyfrowania nie pomaga . Prosze was bracia o pomoc . Czy może jest jakiś program, który mógłby mi pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No i nic już nie pomoże (w domowych warunkach ofkorz ;) ). Trzeba było po zaszyfrowaniu wyeksportować w "bezpieczne" miejsce certyfikat osobisty. Wtedy po awarii czy reinstalce nie ma takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...