yogi186 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Bardzo dziwna historia Gdy kręcę rolką na myszce to słyszę taki cihutki pisk, (chyba) w głośnikczku kompa :? . Może było to już wcześniej, ale tera mam kastę otwartą i mi to dokucza troszkę. Jest to cichutki pisk o dużej częstotliwości, taki wnerwiający. O co tu qrde biega?????????????? 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Może sterowniki i PC Speaker się odzywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Moze jakies konflikty sprzetowe ? Jaka to mysz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Może mycha umiera? Takie piski sa jak sie win laduje, ale jak jakis klawisz nacisniesz na klawiaturze, o myszce nie slyszalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Moze jakies konflikty sprzetowe ? Jaka to mysz ? A4 TECH SWW-35. Od kiedy padł mi dysior i musiałem się przerzucić chwilowo na tego SEAGATE to nieinstalowałem sterów do tej myszy - bo mi się nie chciało a tak wogóle to po co?????/ Dobra zara je instalnę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Dobra po instalce steruff jest już cisza :). Dzięki @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...