flasht Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Sciagnalem najnowsza wersje (1.33) !!! Co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A spróbój załadować z pliku ..*.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ściągnij nowszą wersję. Ta nie współpracuje z live update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ściągnij nowszą wersję. Ta nie współpracuje z live update. nie ma nowszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 jaka masz wersja ? sprawdz na http://www.abit.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 jaka masz wersja ? sprawdz nahttp://www.abit.com.tw Jak juz chyba pisalem wersja 1.33 - najnowsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 hmmm... ja mam to samo, ale flash'uje bios std. - sprobuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 U mnie to samo.Nie znam angielskiego ale na stronie http://www.abit.com.tw/page/en/download/do...T_TYPE=Socket+A z biosami chyba od wersji 2.0 w góre trzeba to robić AWDFLASH.Jak jestem w błędzie poprawcie mnie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 mozna flashować bezposrednio z HDD plik*.bin (wersja FLASHMENU 1.33) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 A może jednak ktoś uwierzy, że jest jeszcze nowsza wersja niż 1.33 :D Dla chętnych http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dokładnie tak jest jak Kolega Świder mówi miałem oryginaly bios 24 i po zainstalowaniu Flashmenu 135 zaktualizował mi do 26. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dokładnie tak jest jak Kolega Świder mówi miałem oryginaly bios 24 i po zainstalowaniu Flashmenu 135 zaktualizował mi do 26. Pozdrawiam. Napewno do 26 ??? Ja mam 25 i mowi ze nie ma update'ow... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Napewno 26 dn 19.08.2004. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Napewno 26 dn 19.08.2004.To ten system jest posrany... mi mowi ze mam up-to-date, a ze strony mozna sciagnac juz 27!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Tak 27 ale to jest do v1.A ja mam v2 i najnowszy to 26. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 wez coś od merlina i daj "flash from file" i po sprawie. Ten "Auto Update" to opcja dla leniwych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejzPiły Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ja miałem to samo. Komunikat o zbyt starej wersji (1.33). Napisałem maila do Abita i przysłali mi link do najnowszej 1.35. Co ciekawe, na stronie Abita najnowsza jest 1.33. Ściągnąłem i teraz działa jak należy. Problem w tym, że tego maila z linkiem wykasowałem i nie mogę odnaleźć. Jeżeli chcesz, to na maila mogę ci przysłać sam program- 2MB. Daj jakąś informację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Tak 27 ale to jest do v1.A ja mam v2 i najnowszy to 26. Rotfl... no wlasnie sie nacialem... :-) Dopiero po odpowiedzi "Yes" na pytanie czy chce zrestartowac kompa, zdalem sobie sprawe z tego ze to jest do rev.1 ... Niestety nic juz sie nie dalo zrobic, jak windows zaczal sie zamykac... No i [gluteus maximus] ;-) Komp nie wstał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...