Iso_BO Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Sorki ze wma zawracam glowe ale ine maialem gdzie sie o to spytac a jak dostane odpwoeidz to od razu mozecie wykasowac ten post. Chodzi mi mianowicie za ile moge sprzdac Gf2 MX400 64 bit na SDRam, bez TV-Out ;( ???? P.S. NIe kasujcie tego postu od razu bo jeszce bede mial pytanie o procek i ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Cytat Sorki ze wma zawracam glowe ale ine maialem gdzie sie o to spytac a jak dostane odpwoeidz to od razu mozecie wykasowac ten post. Chodzi mi mianowicie za ile moge sprzdac Gf2 MX400 64 bit na SDRam, bez TV-Out ;( ???? P.S. NIe kasujcie tego postu od razu bo jeszce bede mial pytanie o procek i ram. napewno nie dużo .. ja tyż jestem skazany na tą karte którą otrzymałem dawno temu dzięki koledze ( Kucykowi :P ) . ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie dużo a bardzo mało.. :P Te 64 bit i SDRAM na karcie :/ 30 - 40zl MAXX ??!! Jak znajdziesz kogos kto to kupi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iso_BO Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kata kolegi, ale musze ja komus wcisnac :P Mam do sprzedana jeszce Celerona 533 na Socket'a i SdRam 133/64MB - za to ile .... ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 60 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iso_BO Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ale za poszcegolne elementy ---- oof topic :PP hyh dawno noie bylem na tym forum :P, ale widze ze etraz to przynajmniej odpowiedz mozna dostac bo kiedys to bylo : "bylo, szukaj :PP". A i widze ze ,moj temacik z dyskami twardymi tez sie rozrosl :PP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...