Zubo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś środki do likwidacji rys na powierzchni szklanej monitora (tej szybce chroniącej kineskop). Niestety dosyć niefortunnie porysowałem sobie tą szybę tak że przeszkadza mi to gdy siedzę przed monitorem. Rysy są niewielkie ale da się je wyczuć pod paznokciem. Czy jest jakaś szansa zlikwidowania tych cholernych rys? A może wymiana tej szybki, tylko ile to kosztuje? HELP! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajojo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Może spróbuj takim środkiem do likwidacji rys z płyt CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No tak tylko że płyty nie są ze szkła i chyba to nie pomoże, na dodatek dowiedziałem sie że właśnie na zewnętrznej stronie tej szyby jest powłoka antyrefleksyjna albo jakas podobna i nie wiem co z tym zrobić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Tych rys nie usuniesz, to nie jest plastik tylko szkło a jak je czymś wypełnisz to będą widoczne 'smugi', będziesz musiał się przyzwyczaić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Tych rys nie usuniesz, to nie jest plastik tylko szkło a jak je czymś wypełnisz to będą widoczne 'smugi', będziesz musiał się przyzwyczaić...hehe sluchaj szklo jest tylko pod warstwo antyelktrostatyczna i antyrefleksyjna :P on wlanie penie zadrapol ta warstwe :wink: no niestety :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...