kawal_elementu Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam Kupiłem ostatnio kostke 256 MB PC 3200 "Elixir" :) i wydaje mi sie ze powina chodzic bez problemy na FSB 200, a wywala jakieś błędy w memtescie, a jak gralem w Mafie to sie wylaczala albo komp restartowal po jakims czasie, zwiększyłem napiecie na 2,77 i to samo, zmniejszyłem na FSB 190 i chodzi ok, ale ja chce 200, co zrobić teraz ? oddac pamieć na gwarancje i powiedziec ze nie chodza na FSB 200 ?. Płyta głowna 8RDA, proc 1700+.A mam jeszcze pytanie czy jak zwiększe napiecie na 2,9 ? to nie spalą się pamieci lub coś na płycie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Chmmmm jest tak ze niektore Elixiry (a obecnie wikszosc) to totalna kaszanka. 80% nie chodzi w dualu a kolo 50% nie smiga na 400MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 eh i co ja mam zrobić ?, jak zaniose na gwarancje i powiem im ze na 400 mi nie chodzi to mi mają to przyjąć tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Oczywiscie ze tak, po prostu nie działają nawet zgodnie ze specyfikacją więc muszą iść na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ok thx, jutro biegne do sklepu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 zabawa z timingami może pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Pewnie że może ale jak kolo ma ustawione timingi automatycznie, a nie chce mu chodzić 400 to wg mnie lepiej oddać na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 hmm :) ustawiłem timingi 2,5-3-3-8 i chodzi niby dobrze... na 3-2-2-7 nie chodziło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...