milek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 jak zrobic zeby przy wlaczeniu kompa system automatycznie laczyl sie z neo bez potrzeby ingerencji uzytkownika (wlacza mi sie komp i moge surfowac). Prosze o szczegolowa pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 szczegółowo to wiem, że jest programik który wstawiasz do autostratu i on automatycznie ładuje ci neo :) .. musze odświerzyć pamięc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 jak zrobic zeby przy wlaczeniu kompa system automatycznie laczyl sie z neo bez potrzeby ingerencji uzytkownika (wlacza mi sie komp i moge surfowac). Prosze o szczegolowa pomoc proponuje program AutoConnect..... dla mnie bomba..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 sorka, ale skad mozna go sciagnac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 sorka, ale skad mozna go sciagnac?? http://members.lycos.co.uk/LANczat/AutoCon...AutoConnect.zip a tak na przyszlosc...... :idea: www.GOOGLE.PL ..... :idea: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...